reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i otworzyłaś puszkę Pandory[emoji12]
Zdj nr 1 Łuki w łazience
Zdj nr 2 Łuki na zakupach
Zdj nr 3 Łuki naprawia auto
Zdj nr 4 auto Łukiego
fotorcreated_1500454539.jpeg
czy-to-dupa-czy-jaja_2016-05-26_12-13-59.jpeg
1474894f3cd6b5110920927_76758713329.jpeg
1269199572_by_brojo_600.jpeg

reklama
I czemu mi o tym piszesz [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
A co ty Jęcząca Marta??? Mam ci o klinice tylko pisać [emoji23][emoji23][emoji23]
W domu siedzisz.... I zapitalasz sukieneczki dla piesków [emoji23]

Dzień dobry w sobotę ☺
A my z Kubusiem dziś rozpoczynamy 18 TC i 5 miesiąc.
A na miły początek dnia wklejam Wam piękne słowa papieża Franciszka:

„Dzisiaj, przed snem, pomyśl o dniu, w którym możemy znów wyjść na zewnątrz. Jak się znów spotkamy, a możliwość zrobienia zakupów z całą rodziną będzie się wydawać wakacjami.

Pomyśl o czasie, kiedy kawa w barze, uściski, widok spacerujących za rękę ludzi, bieganina roześmianych dzieci, powrócą do naszego życia.

Pomyśl o tym, że to co dzieje się teraz, będzie tylko wspomnieniem, a nasze normalne, zwyczajne życie będzie jak prezent – nieoczekiwany i piękny.

I pokochamy wszystko, co dotąd wydawało się oczywiste. I będziemy wdzięczni za każdą sekundę.

Kąpiel w morzu, wschody i zachody słońca, tosty, śmiech. Znowu będziemy się śmiać.

A to wszystko dzięki odwadze i sile każdego z nas.

Do zobaczenia wkrótce! ”
Ooo gratuluje ;) No nie powiem, brzuszek masz zacny 🥰

Pracujesz maks 9godz?!? Jezu, ja 8 nie mogę wytrzymać a wam dopiero skrócili do 9???. Dziewczyno, wielki szacun dla ciebie za ciężką pracę i to w dzisiejszej trudnej sytuacji [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Przed chwilą się dowiedziałam że moja teściowa robi paczkę dla syna, który mieszka w Czechach. Kupiła rękawiczki, płyny do dezynfekcji, jakieś kremy, chusteczki itp. U nich też puste sklepy. Ale i tak tego nie wyśle bo chyba już wstrzymano przesyłki zagraniczne [emoji849][emoji849][emoji849].
Zaczyna się robić chaos, uważaj na siebie bo przez takich nieodpowiedzialnych gówniarzy będzie niewesoło [emoji853]. Kurde, współczuję ci myszko [emoji17]
U nas normalnie w sklepach są towary. @bazylia128 też już próbuje zamieszki wszcząć i rękawiczki kradła ze sklepu. Już stała z kamieniem i chciała szyby wybijać ale ją Łukasz powstrzymał [emoji41]
Tak kochana my jako drukarnia i firma przesylkowa mamy duzo pracy ale mysle ze na niedlugo. Kiedys sie to skonczy bo kasa firm sie skonczy. Duzo firm tez sie zamyka. Mysle ze maks dwa tygodnie i zamkniemy.
Moja mam tez chciala mi wyslac paczke ale watpie ze dojdzie 😞 wiec kazalam jej nie wysylac.
A jak kochana u Ciebie ? Tez wszystko odwolali? Pracujesz czy w domku jesteś?

reklama
Do góry