reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miałam dziś robić pierogi, ale już mi się nie chciało 😛 bo mamy jeszcze ogórkowa, wiec zrobię pierogi jutro, to wyślę zdjęcie. Kupiłam make, udało mi się w tych czasach 🤣. Mało używam maki, dlatego nigdy nie mam w domu. No chyba się napije piwa, bo widze ze mąż ma w lodowce, to po jednym na wieczór wypijemy 😚
Namowilas mnie !!!!! Zrobie sobie jakis zakup na cocolita ;) A wypij sobie ze dwa ja tez drugie juz pije ale wiecej juz nie mam ;)

reklama
Kochana ,ja dostałam informację ze szpitala z flevo,że wszystkie wizyty odwołane na pewno na 6 tyg. Miałam podchodzić na dostępnego cryo i odwołali .😥😥ciekawe czy i w Twojej klinice nie jest wszystko zawieszone 😟
Na dzień dzisiejszy są tylko zaostrzone procedury - w poczekalni zachować odstęp, najlepiej przyjść dopiero na umowiona godzine, nie podają rak lekarze witając się z pacjentami . Ale z dnia na dzień nawet w Holandii się wszytsko zmienia , wiec nikt nie potrafi przewidzieć .napewno noe zdecydowałaby się teraz podejść i iść do pracy . Za duże ryzyko .

Przejęłabym się z pewnością, ponieważ kilka lat temu od powikłań pogrypowych zmarł u nas w pracy młody facet. Osierocił dwójkę małych dzieci. Od tego zdarzenia nie lekceważę ZWYKŁEJ GRYPY.
Mój brat przez powiklanie po grypie mial zapalenie mięśnia sercowego...mlody zdrowy chłopak 28 lat. Ch*j wie co po tym koronaeirusie bedzie..

O zesz ;) jaki protektor ;) każde podłoże będzie Twoje [emoji123][emoji123]
No wlasnie takie chcialam i Łukasz mowi ze to sa takie wlasnie specjalne do biegania outdorowego bo on chce zebym teraz po lesie biegala 😂 😂 😂 no i tak bede robic.. On na rowerku tylko ten paskud na najwikeszy wertepach zawsze jezdzi i ma z tego radoche a ja wam bede robic zdjecia ;) Szkoda ze filmikow nie moge tu wrzucac kiedys nawet nagralam dla @Czarna1985 jak moje pisorki sie bawia i nie moglam wstawic ;(

reklama
Do góry