reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałam dziś robić pierogi, ale już mi się nie chciało 😛 bo mamy jeszcze ogórkowa, wiec zrobię pierogi jutro, to wyślę zdjęcie. Kupiłam make, udało mi się w tych czasach 🤣. Mało używam maki, dlatego nigdy nie mam w domu. No chyba się napije piwa, bo widze ze mąż ma w lodowce, to po jednym na wieczór wypijemy 😚
Namowilas mnie !!!!! Zrobie sobie jakis zakup na cocolita ;) A wypij sobie ze dwa ja tez drugie juz pije ale wiecej juz nie mam ;)

reklama
Kochana ,ja dostałam informację ze szpitala z flevo,że wszystkie wizyty odwołane na pewno na 6 tyg. Miałam podchodzić na dostępnego cryo i odwołali .😥😥ciekawe czy i w Twojej klinice nie jest wszystko zawieszone 😟
Na dzień dzisiejszy są tylko zaostrzone procedury - w poczekalni zachować odstęp, najlepiej przyjść dopiero na umowiona godzine, nie podają rak lekarze witając się z pacjentami . Ale z dnia na dzień nawet w Holandii się wszytsko zmienia , wiec nikt nie potrafi przewidzieć .napewno noe zdecydowałaby się teraz podejść i iść do pracy . Za duże ryzyko .

Przejęłabym się z pewnością, ponieważ kilka lat temu od powikłań pogrypowych zmarł u nas w pracy młody facet. Osierocił dwójkę małych dzieci. Od tego zdarzenia nie lekceważę ZWYKŁEJ GRYPY.
Mój brat przez powiklanie po grypie mial zapalenie mięśnia sercowego...mlody zdrowy chłopak 28 lat. Ch*j wie co po tym koronaeirusie bedzie..

O zesz ;) jaki protektor ;) każde podłoże będzie Twoje [emoji123][emoji123]
No wlasnie takie chcialam i Łukasz mowi ze to sa takie wlasnie specjalne do biegania outdorowego bo on chce zebym teraz po lesie biegala 😂 😂 😂 no i tak bede robic.. On na rowerku tylko ten paskud na najwikeszy wertepach zawsze jezdzi i ma z tego radoche a ja wam bede robic zdjecia ;) Szkoda ze filmikow nie moge tu wrzucac kiedys nawet nagralam dla @Czarna1985 jak moje pisorki sie bawia i nie moglam wstawic ;(

reklama
Do góry