No i właśnie przez takich polglupkow to się tak rozprzestrzenia
@bazylia128 Melduje, że znalazłam i spakowałam spryskiwacz do dłoni
A takich idiotów powinni się od razu za jaja wieszać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i właśnie przez takich polglupkow to się tak rozprzestrzenia
Mowilam Wam ze babka płesznik jest niebezpueczna! Ja sie zesrałam przez nią w samochodzie bez kontroli !!!A ja chciałam pić tą babkę płesznik, zalałam ciepła woda i odstawiłam na kilka minut i mi się te ziarenka skleily na dnie w jedna wielka kluche i dupa.. Może ja to powinnam zimną wodą zalać i od razu z ziarenkami wypić? Co źle zrobilam?
Owsianka z jogurtem u mnie nie przejdzie niestety;( i jogurt i owsianka mi w buzi rosna. Owsianke zjem tylko napęczniałą na gorącym mleku.
Dbam kochana jak tylko mogę, ale tak mnie cycki bolą że szok dziś, zwiększę sobie progesteron dziś nie zaszkodzi a może pomóc.Czyli coś rośnie! To ja dalej trzymam kciuki ❤ dbaj o siebie!
Kuwa, nie przypominaj ki tego bo ja się zesram zaraz że śmiechu na narożniku [emoji23][emoji23][emoji23].Mowilam Wam ze babka płesznik jest niebezpueczna! Ja sie zesrałam przez nią w samochodzie bez kontroli !!! [emoji86][emoji90][emoji86]
Jak pojechałam do szpitala to pęcherz płodowy był widoczny. Po sterydach też zero kupy, przez kilka dni. Lekarze nie chcieli mi nic dać, musiałam się ogarnąć, twierdzili że czopek może powodować napięcia i skurcze. Pomogła dieta i nawodnienie, leżałam plackiem co nie ułatwiało sprawyTy miałaś problem z szyjka, dobrze pamiętam?? Ja jak mi złożyli szew to w drugą stronę, zero kupy, trauma bo bałam się że szew pęknie! Apropo kup bo ktoś tu wzywał temat kup chyba
A rekawiczek nie masz?@bazylia128 Melduje, że znalazłam i spakowałam spryskiwacz do dłoni ☺
A takich idiotów powinni się od razu za jaja wieszać...
Chodzi mi o całokształt tej całej otoczki
A tutaj na postawie moją kropkę w tym temacie -
Może któraś z Was będzie chciała to obejrzećFoliarz.pl - Teorie spiskowe | Władza światowa | NWO
Wszystko na temat teorii spiskowych, globalnej władzy, NWO, masonerii i innych interesujących zagadnień.wolna-polska.pl
Miłego weekendu
To są właśnie te pojeby !!! Powinni ich wszystkich razem zamykać w pomieszczeniu i niech sobie radzą. Tyle mówią że kto nie musi ma w domu siedzieć. Ja niestety do pracy muszę chodzić. Ludzi unikam jak mogę. Ręce czesto myje środek do dezynfekcji mam w torebe . Nie spotykam się ze znajomymi i rodziną. Nigdy nie wiadomo , kto i kiedy a są przecież telefony i Skype. Straszna jest głupota ludzka ;(((Ja dziś w labo miałam stan przedzawałowy. Byłam oddać krew (głupia liczę, że mi dawkę progesteronu zmniejszy jutro na wizycie), wejście do przychodni powiatowej jakby wojna była, wszyscy w kaftanach, spowiedź gdzie po co itp, mierzenie temp, odkażanie rąk, i sobie idę na krew szczęśliwa, że na całym piętrze do pobrania jeden facet i ja (mój mózg mnie uratował i usiadłam najdalej od niego ja się dało czyli jakieś 6-7m) i tam jest jedno pomieszczenie w którym babka pisze dane, a w pomieszczeniu obok pobiera się krew ale drzwi są otwarte. No i wchodzę podaje dane, mówię co chce za badanie, a ten facet zza ściany krzyczy gdzie najbliżej można test na korona zrobić. A my wielkie oczy i "cooooo?" I że w Bydgoszczy miał być otwarty i co on w ogóle nam tu gada, a ten uchachany poszedł. No ludzie mózgi pogubili. Babka wszystko zalała (dosłownie, krzesło było całe mokre) środkiem dezynfekującym i wszystko pryskały więc mam nadzieję, że żadnego gówna nie złapałam, i jeszcze babka w rejestracji patrzy a ten miał wydłużone skierowanie na badania więc możliwe że był na kwarantannie
Jakbym mogła to bym dziada zabiła! Słabo mi jak o tym myślę normalnie... Zaraz zalałam rece płynem dezynfekującym i uciekałam jak oparzona.
I zaczyna się kradziejstwo w czasach epidemii [emoji23][emoji23][emoji23]. Jak się rozhulasz to będziesz kamieniami witryny sklepowe rozbijać ty kradziejko [emoji23]A rekawiczek nie masz?
Ja jak bylam dzisiaj z tesciow w sklpie to sobie wzielam w torebke kilkaascie tych rekawiczek co sie pakuje w nie warzywa takie jednorazowki Kasjerka widziala i nic mi nie powiedziala tylko sie usmiechnela to sie sie nie przejalam
Ja się właśnie popłakałam ze śmiechu jak przypominam sobie tekst @szakszuka serio, nic nie poczułam babki plesznik są jednak nie do podje....baniaKuwa, nie przypominaj ki tego bo ja się zesram zaraz że śmiechu na narożniku [emoji23][emoji23][emoji23].
Achhhhh, tyle na nas niebezpieczeństw czyha.... Babki płesznik i tym podobne [emoji23]