Kochana ,ja dostałam informację ze szpitala z flevo,że wszystkie wizyty odwołane na pewno na 6 tyg. Miałam podchodzić na dostępnego cryo i odwołali .ciekawe czy i w Twojej klinice nie jest wszystko zawieszoneBolesławiec niestety musi poczekać mogłabym online zamówić , ale ja muszę dotknąć, oko nacieszyć 27go maja dzwonić z kliniki czy dostałam już okres ( dalej czuje uderzenia gorąca , wiec prędko nie dostanę - moja menopauza dalej szaleje ) a 6go wizyta przez skype , chyba , ze coś się zmieni do tego momentu . I teraz się zastanawiam , co jeśli oni będą chcieli zacząć stymulacje decydować się czy przeczekać ten okres .....
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Moje buty i to jest ten kwas hialo
Buziaki mega i jaka zgrabna łydka się na zdjęcie załapała
Tylko ze ja nie wiem czy to jest tak super na 100% dobrane, te z Solgara poleciła mi naturopatka, witaminę E, Q10, C, magnez dałam sama. Bardzo dobry skład ma ten Conceptio Femme, to coś jak profertil dla kobiet, tyle ze dużo tańszy.O Jezuuuu powaga ?
W takim razie ja muszę wprowadzić coś u siebie bo jestem biedna jak mysz przy Tobie.
bazylia128
Fanka BB :)
hehehehehe no lydki mam chudzinkiprawie jak reka w nadgarstkach fuuujjjj O kotrej jutro masz wizyte? UWazaj na siebie... Masz plyn do rak. Ja to jak dzies wychodze to tylko w rekawiczkach jednorazowych naprawdeBuziaki mega i jaka zgrabna łydka się na zdjęcie załapała ❤
Możliwe ze tak, ale jedno co mogę stwierdzić, ze od kiedy biorę te wszystkie suple, ani razu nie złapałam nawet przeziębienia, a w pracy mam ciągły kontakt z ludzmi i wcześniej minimum raz w miesiącu łapałam jakiegoś gluta. Także podejrzewam ze to miało wpływ, ale popieram, bo moj lekarz tez mi nie kazał tego wszystkiego brać. Za to mężowi profertil tak.Wiecie , ze moja endokrynolog mnie zrugała , jak jej powiedziałam jakie suplementy biorę .??! powiedziała , ze przy zdrowej , zbilansowanej diecie nie ma sensu łykać żadnych supli.. żebym została tylko przy kwasie i witd3 2000 j.toche się zdziwiłam bo ja i Q10 i dhea , magnez, A-Z itd ... powiedziała , ze zdrowo jedząc i jeszcze wspomagając się tak ostro można przegiąć w druga stronę ... teraz już sama nie wiem .. ale dla faceta na poprawę nasienia sama mi poleciła profertil
Diete tez mam raczej zdrowa, mnostwo warzyw, kasz, ryb, świeże soki... tylko ten alko przeszkadza - żartuje, to tak raz na jakiś czas
Możliwe, ale nałóż kwas a później bioliq, bo po serum zawsze trzeba dać jakiś kremWiesz jak mi sie chcialo juz tez takiej dlugiej kapieli z moimi olejkami bo przez stymulke to tylko na szybciora broche i dupke umylam szarym mydlem No wez sie cos napij Czy to mozliwe ze ten kwas haluronowy co ci kiedys pokazywalam wysusza mi skore na buzi? Bo ja go sobie nakladalam na cala buzke i musilam teraz odstawic i wrocilam do Bioliq
Czekaj jak wyjdę z wanny to Ci zrobię zdjęcie takiego z HebeNo właśnie jakiś dobry hialuronowy możecie polecić ? Taki nie za milion monet i żeby był sam bez jakiegoś shitu dodatkowego
hehehehehe no lydki mam chudzinkiprawie jak reka w nadgarstkach fuuujjjj O kotrej jutro masz wizyte? UWazaj na siebie... Masz plyn do rak. Ja to jak dzies wychodze to tylko w rekawiczkach jednorazowych naprawde
O 13:20. Już mam stresa. Dobrze, że ona na obrzeżach miasta przyjmuje to zawsze mało ludzi się tam kręci. Płyn do rąk mam, muszę wrzucić do torebki bo wyjęłam i nie wiem gdzie postawiłam skleroza ciążowa czy coś? Także od niej tylko do apteki skoczę (mam nadzieję, że da mi recepty do kolejnej wizyty) i sie zamykam w domu na 10 spustów...
Do męża do pracy dziś przyszedł facet, którego ojca na sygnale policja zabierała bo ma podejrzenie korona bo miał kontakt z kimś zarażonym i też ma duszności i wysoką gorączkę ja nie wiem gdzie ludzie mózgi pogubili, że kretyn do pracy przyszedł i się tym chwalił, kierownik go zaraz do domu wywalił, ale co im nachuchał to nachuchał...
reklama
No buty extra a tego kwasu nie znam, już mi kiedyś go pokazywałas.Moje buty i to jest ten kwas hialo
Podziel się: