reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Serio? Myslisz, ze koronawirus nie mial zwiazku? Uwazasz, ze media sieja panike, a wojskowe ciezarowki we Wloszech wywozace zmarlych bezpposrednio na cmentarze bez pogrzebu to sciema? Czy moze 20000 zarazonych i 1000 ofiar na te chwile w Hiszpanii to tez tylko gadanie mediow?
Chyba czas najwyzszy zrozumiec, ze sytuacja jest bardzo powazna i nie mozna jej ignorowac...
Amen!!!!!! Wreszcie więcej madrych słów!!!! Pracuje właśnie zdalnie z Hiszpanami i oni na szczęście rozumieją powagę sytuacji...

reklama
Myślę, że kłótnie i wymiany światopoglądowe nie mają tu najmniejszego sensu- a piszę to dlatego, że w sumie ja- może niepotrzebnie w tym miejscu- napisalam informację o śmierci tej dziewczyny.
Sytuacja jest kryzysowa i to nie pomaga w znalezieniu spokoju, ale jak świat był i bedzie-tak ludzie będą mieć różne zdanie i poglądy na wiele kwestii i jedyne co myślę, że warto zrobić to dać prawo każdemu do zachowania własnego zdania i co trudniejsze- zachować wobec tej osoby i jej poglądów szacunek. Nie ma jednej, niepodważalnej prawdy na świecie (zwracam uwagę na różnice między faktami a prawdą). Właśnie po to mamy wolną wolę by swoje przekonania kształtować według naszego uznania :)

Ja się na pewno nie czuje oklamana.. Jeśli wierzysz w coś to Twoja sprawa ale mniej trochę więcej szacunku do naszej inteligencji i przestań głupoty wypisywać, zostaw je dla siebie. na Islandii się łatwiej pewnie izolować ale reszta Europy to się długo z tego nie otrzasnie
Wiesz serio mi Ciebie żal, kiedyś też w takie rzeczy wierzyłam ale na szczęście zmądrzałam ..
No ale zdrówka życzę ;)

Nieeee chce, chodź czasami dobry opierdala by się przydał.
Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki, za to że jesteście, sama bym nie dała rady napewno. Ściskam Was [emoji8]
Powiem ci, że jestem pesymistką.... Ale coś się u ciebie dzieje [emoji3590]. Trzymam kciuki, bo tu już jeden cud miałyśmy - może drugi będzie Twój [emoji3590]

Myślę, że kłótnie i wymiany światopoglądowe nie mają tu najmniejszego sensu- a piszę to dlatego, że w sumie ja- może niepotrzebnie w tym miejscu- napisalam informację o śmierci tej dziewczyny.
Sytuacja jest kryzysowa i to nie pomaga w znalezieniu spokoju, ale jak świat był i bedzie-tak ludzie będą mieć różne zdanie i poglądy na wiele kwestii i jedyne co myślę, że warto zrobić to dać prawo każdemu do zachowania własnego zdania i co trudniejsze- zachować wobec tej osoby i jej poglądów szacunek. Nie ma jednej, niepodważalnej prawdy na świecie (zwracam uwagę na różnice między faktami a prawdą). Właśnie po to mamy wolną wolę by swoje przekonania kształtować według naszego uznania :)
Nie zgodze sie - to juz nie kwestia pogladow. Liczba ofiar mowi sama za siebie, a umrze jeszcze mnostwo ludzi zanim uda sie nad tym zapanowac. Nie ogarniam gdzie tu miejsce na posidanie wlasnej teorii na ten temat.

Nie wiem na jakim etapie, szkoda dziewczyny. Chodzi tylko i wyłącznie o to, że pieprzą, że to od korony. A trzeba poszukać trochę, żeby znaleść, że to nie prawda. Ale Ci co siedzą w domach i oglądają tv to są „posrani”

@Aduś16 ja aktualnie mam bardzo dużo czasu (na szukanie informacji np) i wiem,że jest to ściema i propaganda. Kryją kryzys, który jest za rogiem. No ale każdy wierzy w to co chce.
Łatwiej jest kogoś okłamać niż przekonać go, że jest okłamywanym ..

A tutaj taka tam informacja, której nie znajdziecie w „wszechwiedzącej” telewizorni . A średnia wieku osób, które umarły NA KORONOWIRUSA to tylko 79 lat.
Już widzę prostuja te info kobieta po cc sepse złapała

reklama
Wiesz serio mi Ciebie żal, kiedyś też w takie rzeczy wierzyłam ale na szczęście zmądrzałam ..
No ale zdrówka życzę ;)
Pewnie jak zaczelabys się potykac o trupy nadal byś uważała że to nagonka mediów i że tak cudownie zmadrzalas. Lepiej powiedzieć mniej niż za dużo, a takie zdarzenie teraz weryfikuje ludzi jak chyba żadne inne...
Nie zgodze sie - to juz nie kwestia pogladow. Liczba ofiar mowi sama za siebie, a umrze jeszcze mnostwo ludzi zanim uda sie nad tym zapanowac. Nie ogarniam gdzie tu miejsce na posidanie wlasnej teorii na ten temat.
Dokładnie! Posiadanie własnej teorii i szerzenie takich głupot że to czysta nagonka mediów jest już po prostu bezczelne. Narazanie ciągle innych skończy się tym że o trupy się zaczniemy potykac..

Do góry