reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, każda sytuacja jest inna ale samotność to wspólna cecha wszystkich ktorzy przechodzą przez in vitro. Kazdy ma chwilę w ktorej nie ma sily i chce sie poddać. Każdy zyje w niepewności, zwiazki się raz sypią a raz kleją na powrót. Nieplodnoac to jest choroba ciala i umysłu niestety. Moj mąż jak się dowiedział ze nie będzie mógł miec swoich dzieci (korzystamy z nasienia dawcy) to w ogole powiedzial ze nie chce miec dzieci. A teraz kombinujemy gdzie podejść już 3 raz. Uwierz mi wieeeele lat i rozmów odbyliśmy różnych, łącznie z gadkami o rozstaniu a jednak jakoś dalej jesteśmy w tym razem. Nie jest łatwo ale nie każdy ma życie usłane różami... ✌
@fredka84 ma ;)

My tez właśnie taka mamy bo w sezonie kupujemy owoce hurtem i mrozimy. Tylko raz coś się porobiło z prądem jak byliśmy na wakacjach i jak wróciliśmy to się rozmroziły trochę...wiec moj M stwierdził, ze zrobi z tego wino. Takie mu pyszne wyszło, ze rzygał jak kot 😆
Ja tez mam w piwnicy zamrazarke taka wieksza i to sie u mnie sprawdza przed swietami a morze w niej naprawde wszystko nawet chlebek ;)

reklama
Do góry