reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Waleczna36 daj znaki po becie [emoji8]

@Liliana87 mój kot mnie budzinw nocy tylko wyedy jak jest głodny. Je*any napier*ala we wszystko co szeleści i dopóki nie wstane to nie ma szans zeby przestał.. :)

@bazylia128 też miałam takie sny porypane. Hormony plus emocje naprawdę robią sieczkę z mózgu. Ciągle jesteś w takim emocjonalnym szpagacie [emoji6] Przetrwasz to, mam nadzieję że bedzie nagroda [emoji4]
Nasz kot to taki bandzior.. bardzo długo mnie budził kolo 3 w nocy i czy chcialam czy nie musialam isc siku A on mnie odprowadzal.. oczywiście sypalam mu wtedy chrupki i jak się zajadal to zamykalam przed nim sypialnie. Wył zawsze przed budzikiem do pracy. I oczywiście tylko do mnie przylazil, na głowę mi wchodził.. podgryzal.. wiedzial, ze ja to te słabsze ogniwo.. W końcu się zbuntowalam i gnoja oduczylam. Od 22 spał w swoim łóżku A nad ranem kladl sie w moje nogi i lezal do poki ja nie wstanę. A teraz drugi ranek i mu tak odwalilo.. A nie mam serca go całkiem wygonic z sypialni.. on ciągle za mną lazi. Wszedzie. Bardzo rzadko pojdzie na fochu do innego pokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja właśnie wczoraj zrobiłam ciasto bananowe bo miałam już za dojrzałe banany a nie cierpię wyrzucać jedzonka [emoji39][emoji39] uwielbiam takie ciacho, bez mąki tylko z owsianki i z masłem orzechowym [emoji39]
Mój Marek czesto smaży lub piecze takie ciastka. Blenduje banany z płatkami owsianymi, wrzuca tam jajko, masło orzechowe, jakieś orzechy i inne owoce jak są. Często dodaje tez łyżkę białka. Wcina je na potęgę. Mi się A przejadly bo codziennie mi do pracy szykował.

Zarełko ma przednie [emoji8][emoji8][emoji8]
Nooo, ja też bym chciała owocki mrozić, tylko miejsca mam mało [emoji848]. Przydałaby się taka osobna zamrażarka[emoji16].
Pierogi czasami mrożę, ale teraz mieliśmy długą przerwę od nich i zjemy na bieżąco [emoji39][emoji39][emoji39].
Ja ostatnio polubiłam robić bigos do słoików, za jednym zamachem dużo narobię i potem może stać w słoikach
Ja sobie kupiłam parę lat temu taką dużą szufladową zamrażarkę. Głównie pod kątem sadu i owiec. W końcu ile można dżemów robić. Więc mrożę surowe owoce albo mus.

Nie zadzwoni ;) nie martw się. Za dużo mysli i takie sny potem. Śmiesznie by bylo jak by faceci w ciazy chodzili, chociaż jak się czasami patrzy to niejeden brzuch jak ciązowy [emoji23][emoji1787] A to taki mięsień piwny np..
I dobrze,ze sobie wczoraj popuscilas. Czasami trzeba;)
Ja wzięłam taboret i na siedząco robie porzadki w szufladach kuchennych.. generalnie jaki ja mam syf w kuchni, olaboga [emoji85][emoji85][emoji85]
Taaaaak ja tez to musze dzisiaj zrobić ale sie bohę co w tych szufladach znajdę 🙉

Ja chodziłam pezez sen. Długo jako starsze dziecko jeszcze. Kiedyś z przerażeniem obudziłam się w środku nocy koło lodziarni jakiś km od domu... ale zaczęłam wtedy ryczeć. I biegiem w piżamie do domu. A byłam już duża, chyba z 12lat miałam.
Chyba bym zawalu dostala, serio. Ja lazilam miedzy pokojami, też się bałam,ze kiedys wyjdę.. Ale na szczescie to minęło. Ale do dziś mi wypominają, jak w nocy przyszłam do rodziców i zaczelam tatę po głowie trzepac i mu krzyczeć, ze nie będę jadła tych pierogów i ma mi tego guzika przyszyc!

Chyba bym zawalu dostala, serio. Ja lazilam miedzy pokojami, też się bałam,ze kiedys wyjdę.. Ale na szczescie to minęło. Ale do dziś mi wypominają, jak w nocy przyszłam do rodziców i zaczelam tatę po głowie trzepac i mu krzyczeć, ze nie będę jadła tych pierogów i ma mi tego guzika przyszyc!
[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja chodziłam pezez sen. Długo jako starsze dziecko jeszcze. Kiedyś z przerażeniem obudziłam się w środku nocy koło lodziarni jakiś km od domu... ale zaczęłam wtedy ryczeć. I biegiem w piżamie do domu. A byłam już duża, chyba z 12lat miałam.
Ja pierdziele az tak chodzilas ze z domu wyszlas?:o Jejku jak bym cie wtedy przytulila 😘😘😘

reklama
Do góry