reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
9dpt pierwszy test od góry ( poniedziałek)
11dpt dolny test :) ( środa)
Koło 9 idę na bete dziewczyny
Kreska troszkę blada ale biorę po poprawkę na pierwszy test bo dwa dni już leży, a odczytów już się nie robi po takim czasie.
Buziaki dla Was i miłego dni :)

Załączniki

• IMG_20200318_070745.jpg
    IMG_20200318_070745.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Przed chwila do mnie dzwonil moj D : halo Monika :D jak zobaczylam tel z kliniki to az mnie wszystko zabolalo ;) On do tej pory w klinice. Powiedzialam ze mnie brzuch boli to powiedzial ze teraz tak moze byc i ze jutro bedzie dzwonil... K...wa znowu sie bede stresowac ;) Kochany jest naprawde ;)
Ty mu pewnie jakieś łapówki po kryjomu dajesz [emoji12].
Takich lekarzy to ze świecą szukać [emoji846]

W Łodzi spadla mala dziewczynka z okna i zawiezli ja do szpitala ale sie okazalo ze poz tym ma korone ;( A ojciec dopiero sie przyznal po czesie ze mieli kontakt z kims kto wrocil z Włoch i dlatego pozamykali caly SOR w Matce Polce w wiadomosciach o tym mowili ;(

Słyszałam o tym[emoji17]. Szkoda dziecka[emoji17]. Ale przez takich debili jak jej ojciec to kuźwa nie opanujemy wirusa [emoji49]

reklama
Do góry