No niestety trzeba by mieć 24 godzinny podgląd USG a i tak nie wiem czy to by dało upragniony spokój
Mi by wystarczyło codzienne USG, chociaż takie 3-5 min.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety trzeba by mieć 24 godzinny podgląd USG a i tak nie wiem czy to by dało upragniony spokój
Tak ;( bidulka malutka ;(Akurat ważniejszy był stan tego dziecka, w szpitalu zakaźnym nie miałaby szans na przeżycie. Nawet nie planują jej nigdzie przynosić, dalej będzie leczona w tym szpitalu.
Ty mu pewnie jakieś łapówki po kryjomu dajesz [emoji12].Przed chwila do mnie dzwonil moj D : halo Monika jak zobaczylam tel z kliniki to az mnie wszystko zabolalo On do tej pory w klinice. Powiedzialam ze mnie brzuch boli to powiedzial ze teraz tak moze byc i ze jutro bedzie dzwonil... K...wa znowu sie bede stresowac Kochany jest naprawde
Hehe no oglądałam bardzo ciekawyEpidemia strachu [emoji846]
W Łodzi spadla mala dziewczynka z okna i zawiezli ja do szpitala ale sie okazalo ze poz tym ma korone ;( A ojciec dopiero sie przyznal po czesie ze mieli kontakt z kims kto wrocil z Włoch i dlatego pozamykali caly SOR w Matce Polce w wiadomosciach o tym mowili ;(
Wczoraj oglądałam, dobry filmHehe no oglądałam bardzo ciekawy
Tasza [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja już nawet nie komentuję [emoji12]Boski ten Twój facet. Lubić sex i rowery na raz[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Nooo, sama elita [emoji6].Właśnie obejrzałam, jest super ten film i jacy aktorzy w nim grają.
@Caro♤♤♤♤ nazywa się ten film Epidemia Strachu
[emoji23][emoji23][emoji23]JA sie go oczywiscie pytalamjak oddal nasienie to mi odpowiedzial ze tryskal po calej scianie [emoji28] [emoji28] [emoji28]