reklama
No to powiem Ci ze z pierwsza częścią u mnie jest podobnie. Dziś jak zeszłam z WC to miałam same kucia jajników i zaraz pierwsza myśl @, wystraszyłam się i zaraz zaczęło mi się robić gorąco i zimno i do teraz mam takie wybuchy. Piersi lekko czuje ale nie szczególnie przykuły mija uwagę, bardziej denerwuje się tym brzuchem. Teraz też leżę i raz gorąco raz zimno i poty i kucia brzucha. Rano zrobię sikanca i polecę na bete i zobaczymy.
Dziękuję kochana na wpis :*
Nie ma sprawy, polecam się. Ja wczoraj przez te zaniki bólu brzucha kupiłam test i na szczęście po 20 sek. pokazała się piękna gruba krecha
Jakbyś miała jakieś wątpliwości albo pytania to wal śmiało
Waleczna36
Fanka BB :)
No dlatego ja rano sikaniec a potem beta bo już głupiejeNie ma sprawy, polecam się. Ja wczoraj przez te zaniki bólu brzucha kupiłam test i na szczęście po 20 sek. pokazała się piękna gruba krecha
Jakbyś miała jakieś wątpliwości albo pytania to wal śmiało
Netiaskitchen
Dokładnie tak mówią, że najgorsze czeka nas za 2-3 tygodnie. Pozostaje czekać. Kolejny raz życie pokazało nam, że możemy sobie planować różne rzeczy, ale i tak mamy mizerny wpływ na to co nas czeka...Ja to nawet do kliniki nie dzwonię. Transfery jeszcze tydzień temu odbywały się normalnie. Teraz jednak wolę zobaczyć co się wydarzy bo wygląda na to, że armagedon dopiero przed nami.
Pójdźka
To pewnie szybko doczekasz się malenstwa Tego życzę!!Tak, u mnie nic. Nie mam endometriozy, jajowody drozne, z tarczyca i ogolnie hormonami super, tylko wlasnie nasienie bardzo slabe. Zaplodnienie bylo metoda IMSI, wiec wybrane te naprawde najlepszej jakości, chociaz tez nie idealne.
Bedziesz miala teraz transfer dwoch? Nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, ale teraz juz musi sie udac!
Tak dwóch, bo jeden trochę słabszy i chce mu zwiększyć szanse, jak dwa zostaną to też super!
Pójdźka
Mrożony dwóch blastekAaa rozumiem to będę trzymać kciuki żeby wszystko się udało !
To będziesz miała świeży czy mrożony transfer ? I zdecydowaliście się na jeden czy dwa zarodki ?
No dlatego ja rano sikaniec a potem beta bo już głupieje
Jeżeli myślisz, że po kolejnej becie się uspokoisz, to nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz polecam zaopatrzeć się w zapas testów ja jak zaczynam się za dobrze czuć to nawet mąż za mną chodzi i w kółko powtarza "no nasikaj na papier, no nasikaj na papier" także byle do soboty a potem sama się głupia łudzę, że będę spokojniejsza
Mrożony dwóch blastek
No to mocne będę trzymać, żeby obie się w mamusie wtuliły na pięknych 9 miesięcy
reklama
Aaaanna
No niestety trzeba by mieć 24 godzinny podgląd USG a i tak nie wiem czy to by dało upragniony spokój
Jeżeli myślisz, że po kolejnej becie się uspokoisz, to nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz [emoji23] polecam zaopatrzeć się w zapas testów [emoji2957] ja jak zaczynam się za dobrze czuć to nawet mąż za mną chodzi i w kółko powtarza "no nasikaj na papier, no nasikaj na papier" [emoji23] także byle do soboty [emoji110][emoji110][emoji110] a potem sama się głupia łudzę, że będę spokojniejsza [emoji2957]
Podziel się: