bazylia128
Fanka BB :)
Oj i tak bedeNo to super [emoji4]. Nie będziesz paniki siała [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj i tak bedeNo to super [emoji4]. Nie będziesz paniki siała [emoji12]
No coś ty? Będzie dobrze, nie bój żaby [emoji8]. Będziesz przecież w najlepszych rękach [emoji8]Oj i tak bede
Masz szczęście do lekarzy chyba Twój urok osobisty ich powala [emoji16]No tak sie ciesze a teraz jeszcze sie doiedzialam ze moj miejscowy doktor ktory mnie wyprowadzal z pustego jaja i mam do niego numer pryawtny zostal dyrektorem szpitala. On jest z Łodzi nazywa sie Wojciech Ordon, tez sie bardzo lubimy [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Liliana, a co z pracą Twojego męża? Bo wy też w niezbyt fajnej sytuacji chyba jesteście, co nie?Masz szczęście do lekarzy chyba Twój urok osobisty ich powala [emoji16]
No wlasnie co w tej sytuacji?Liliana, a co z pracą Twojego męża? Bo wy też w niezbyt fajnej sytuacji chyba jesteście, co nie?
Liliana, a co z pracą Twojego męża? Bo wy też w niezbyt fajnej sytuacji chyba jesteście, co nie?
Ajj ;(No wlasnie co w tej sytuacji?
Kurczę, tak faktycznie nieciekawie [emoji17]. Niestety ten wirus to pewnie będzie u nas kilka miesięcy [emoji17][emoji17][emoji17]. Skoro w Chinach ciągle jest a u nas to się dopiero zaczyna [emoji853]. Nie wiem co ci teraz napisać.. Czy życzyć żeby wyjechał czy żeby został... I tak źle i tak źle [emoji853].Ajj ;(
Jestesmy w czarnej dupie. Tak nam się wydaje. Dziś Marek jedzie na kolejne szkolenie do Szczecina do piątku. Dzwonili dziś i potwierdzili, ponoć środki ostrożności zachowane, mniejsze grupy. Beda badani itd. Ale żeby wyjechać na kontrakt to raczej teraz nie ma opcji.. także zostaliśmy na jednej wypłacie, a kredyt trzeba zapłacić, ZUS, księgowa, ubezpieczenia.. Nie wiem jak to bedzie. Ci, którzy są teraz na kontraktach zostają tam dłużej.
Naprawde nic nie wiemy.. wszystkim daje po dupie ten koronawirus..
W ogole dzis o 5.30 sie obudziłam i bolał mnie brzuch na dole. Inaczej niż zwykle. Mocniej . Trzymało godzinę, polknelam dwie nospy i po pół godzinie minęło. Ale mam nadzieje,ze bolało bo rosnie. Siostra mnie uspokajala, ze ja długo brzuch bolał jak na okres.
Ale chyba ma placone za szkolenia?Ajj ;(
Jestesmy w czarnej dupie. Tak nam się wydaje. Dziś Marek jedzie na kolejne szkolenie do Szczecina do piątku. Dzwonili dziś i potwierdzili, ponoć środki ostrożności zachowane, mniejsze grupy. Beda badani itd. Ale żeby wyjechać na kontrakt to raczej teraz nie ma opcji.. także zostaliśmy na jednej wypłacie, a kredyt trzeba zapłacić, ZUS, księgowa, ubezpieczenia.. Nie wiem jak to bedzie. Ci, którzy są teraz na kontraktach zostają tam dłużej.
Naprawde nic nie wiemy.. wszystkim daje po dupie ten koronawirus..
W ogole dzis o 5.30 sie obudziłam i bolał mnie brzuch na dole. Inaczej niż zwykle. Mocniej . Trzymało godzinę, polknelam dwie nospy i po pół godzinie minęło. Ale mam nadzieje,ze bolało bo rosnie. Siostra mnie uspokajala, ze ja długo brzuch bolał jak na okres.