reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
😂 😂 😂 😂 😅 zreszta to nie ja pisalam o cyrku, panice itd a ciagle sie za wszystkich tłumacze :-) :):-) :):-) :) bo nie lubie kwasow na forum ;)
Ja pisałam o cyrku, ale to co się teraz dzieje w pl to już przechodzi ludzkie pojęcie.. ludzie robią zakupy jakby koniec świata miał nastąpić. Sklepów nie zamkną, a robią wszystko jakby tak miało być.

A co sie dzieje??? Przez zastrzyki? W ogole jeszcze lekarz mowil ze przy temperaturze nie mogą Cie uśpić zeby zrobic punkcję. No masakra. Mam 3 dni zeby sie do porzadku doprowadzic.
A czemu nie moga cie uspic? A jak robia operacje czy inne zabiegi jak np jest zagrozenie zycia? Tak jajka mnie bole caly czas. Wszystko mnie boli ;(

Nie chodzilo mi że się z czegoś smiałaś, wszyscy żartujemy trochę widząc jak ludzie wykupuja wszystko w panice..No bo to tak wygląda.
Nawiązałam bardziej do tego jak wyśmiały niektóre osoby na forum @fredka84 że panikuje niepotrzebnie bo zwątpila w immunosupresje.. Wogole padało więcej komentarzy że to nie potrzebna panika, cyrk itd bo więcej ludzi na grupę umiera, jak ktoś to czytał to wie o kogo chodzi, bardzo nie fajnie się to czytało w obliczu tego wszystkiego...
Oczywiście, że wiem, że o mnie chodzi i ja bym nie zrezygnowała z immunosupresji. Ale to jest moje zdanie i nie rozumiem dlaczego macie takie ból. Każdy robi to co uważa za słuszne. Ja żyje w kraju, w którym jest mniej ludzi, więcej zachorowań i nie ma tu tylu (bo zawsze ktoś się znajdzie) ludzi co polowe sklepu wykupują. Ludzie są ostrożni ale żyją normalnie.

Wiesz tak myślałam, że ziemniaki można przygotować na milion sposobów [emoji23] frytki, placki ziemniaczane, babka ziemniaczana, kopytka, kluski śląskie i wiele innych [emoji23] Z głodu nie umrzemy, ale dupa urośnie przynajmniej mi [emoji2370]
Ale bym zjadła dobrą babkę ziemniaczaną[emoji39] albo kiszkę białostocką[emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
Do góry