reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po wizycie. Zjadłam już zupkę i wpierdzielilam ciacho a teraz boje się wstać i pojsc na pkp...
Wszystko jest dobrze ! Wszystkie wymiary i parametry prawidłowe jak na 10 tydz;)
Moja fasolka sie ruszala, tymi kuleczkami niby rączkami i nóżkami;) plamienia powinny ustąpić w przeciągu tugodbia- dwóch. Dziś sam widział i mowil,ze to taka wydzielona normalna z szyjki. Nie widzi żadnego krwiaka A to co jest to coś tam normalnego od łożyska. Acardu i heparyny dalej nie. Powiedział,ze to się daje profilaktycznie mimo mutacji. Że 80% kobiet ma i o tym nie wie. Te leki mogą pomóc na początku w zagniezdzaniu z na rozwój dziecka nie mają wpływu jak widać u mnie. A skoro są plamienia i krwawienia to trzeba je zniwelować. Że lekarze daja bo oni mają raka wiedze na papierze i kusza tak postępować A badań nie ma czy to ma wpływ na poronienie. Mam sie nie martwić. Od jutra przez 3 tyg bede schodzila e encortonu. Kolejna wizyta 30 marca i wtedy zobaczy wyniki i bedzie schodził z reszty lekow. Bo już łożysko samo produkuje. Progesteron 50- bardzo ładny. Serduszko 165;) dal zwolnienie. Jeszcze dobre 2 tyg mam leżeć. Oszczędzać sie. Zero o wysilku, seksu, gorących kąpieli. W aptece zostawiłam 500 zł.. Zobacz załącznik 1090201
Aaaaaa❤❤❤ uwielbiam takie wiadomości😊😊 jest pięknie😊😊 a powiedz dalej cos Cie cmi? Bo ja już nic takiego nie czuje. @Artemida90 a Ciebie?
A z mety kiedy bedziesz schodzic? Ja juz zeszlam z 3 tabletek na 2. Mysle ze do konca 1trymestru zejde na 1.

Ja juz po wizycie. Zjadłam już zupkę i wpierdzielilam ciacho a teraz boje się wstać i pojsc na pkp...
Wszystko jest dobrze ! Wszystkie wymiary i parametry prawidłowe jak na 10 tydz;)
Moja fasolka sie ruszala, tymi kuleczkami niby rączkami i nóżkami;) plamienia powinny ustąpić w przeciągu tugodbia- dwóch. Dziś sam widział i mowil,ze to taka wydzielona normalna z szyjki. Nie widzi żadnego krwiaka A to co jest to coś tam normalnego od łożyska. Acardu i heparyny dalej nie. Powiedział,ze to się daje profilaktycznie mimo mutacji. Że 80% kobiet ma i o tym nie wie. Te leki mogą pomóc na początku w zagniezdzaniu z na rozwój dziecka nie mają wpływu jak widać u mnie. A skoro są plamienia i krwawienia to trzeba je zniwelować. Że lekarze daja bo oni mają raka wiedze na papierze i kusza tak postępować A badań nie ma czy to ma wpływ na poronienie. Mam sie nie martwić. Od jutra przez 3 tyg bede schodzila e encortonu. Kolejna wizyta 30 marca i wtedy zobaczy wyniki i bedzie schodził z reszty lekow. Bo już łożysko samo produkuje. Progesteron 50- bardzo ładny. Serduszko 165;) dal zwolnienie. Jeszcze dobre 2 tyg mam leżeć. Oszczędzać sie. Zero o wysilku, seksu, gorących kąpieli. W aptece zostawiłam 500 zł.. Zobacz załącznik 1090201
Aaaaaale duża fasolka 😍 to super, że krwiaka nie ma 👍🏼 Dużo zdrówka dla Was 😘

No piekna lilianka ;) I znowu mi sie łezka pusciła ;) Czy to nie jest CUD ?!

Aaaaaa[emoji173][emoji173][emoji173] uwielbiam takie wiadomości[emoji4][emoji4] jest pięknie[emoji4][emoji4] a powiedz dalej cos Cie cmi? Bo ja już nic takiego nie czuje. @Artemida90 a Ciebie?
A z mety kiedy bedziesz schodzic? Ja juz zeszlam z 3 tabletek na 2. Mysle ze do konca 1trymestru zejde na 1.

Mnie czasem cmi, np dzisiaj delikatnie coś czuje. Dziś mam płaczliwy dzień [emoji22][emoji22] ciagle chlipie [emoji27][emoji27]

Za chwile jadę do pracy. Podczytuje was ale nie mam co pisac, a nie chce pisac o wiecznym strachu i nerwach.

reklama
To jest cyrk 🤦🏼‍♀️😂 na IS zarażonych jest Ok 80 osób i wszyscy żyją normalnie 😊 nikt nic nie zamyka 😊
Kurczę no sama już nie wiem.W wiosce obok pani która leży w szpitalu z wirusem korona....pracowała w przychodni. Zamknięto szkoły przecież tyle ludzi mogła zarazić A szkoła to jednak duże zbiorowiska.Co ja nie jestem panikara naprawdę zaczynam się martwić o syna bo śpi z gorączka takie glupie nie glupie ale się martwie

Do góry