reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To zrobię w piątek i zobs

To zrobię w piątek i zobaczymy.
Dziś zrobiłam progesteron bo tylko biorę te jedne tabletki teraz i chce sprawić czy jest w normie.
Mało tego na opakowaniu pisze doustnie a on kazał brać dopochwowo więc biorę 🤔
Daj zanc jaki ci wyjdzie prog. ja wlasnie zrobilam estriadol i popoludniu mam wyniki ;)

reklama
Dziewczyny poradzicie jakie badania zrobić ,żeby sprawdzić czy wszystko jest ok przed przystąpieniem do stymulacji . W Holandii zbadali podstawowe rzeczy progesteron , TSH itd . Chciałbym tez zrobić ta krzywa cukrowa .🙏🏼🙏🏼Help
Zrob koniecznie krzywa... Co do reszty to ja juz nie wiem co badalam a ten zespol antykardiolipinowy, wit b, homocysteine, tak TSH, teraz estriadol, Helikobakter pylori, wszystkie zakazne, wit B jak mi sie cos przypomni to dodam ;)

Dlaczego mają zamknąć kliniki? Z czego będą się utrzymywać? Nie zamykają szkół, fabryk itd. osobiście w wyciąganiu kasy nie widzę różnicy pomiędzy mała a duża kliniką. W tzw renomowanych już za telefon każą sobie płacić. Nie piszę tego złośliwe, to tylko moje obserwacje.
Jak nie zamykaja szkoly? To u mnie na wsi juz kilka zamknietych. Z tego co wiem to uniwerki nawet zamykaja ;(

reklama
Hej, w tym cyklu jestem stymulowana puregonem 300 j, czyli powinno wychodzić 6x 50 j, dzisiaj 6 zastrzyk ustawiłam na 75 żeby na pewno wszystko wykorzystać i wyrzucić fiolkę, bo podobno zawsze troszke jest więcej o jakieś 25 j, a mimo to po zastrzyku zostało jeszcze trochę. Czy jest możliwe że coś z penem jest nie tak?...
HEj jestesmy w tym samym dniu stymulacji. Co do pytania to szczerze ci powiem ze nie wiem bo pen powinien byc tak ustawiony ze wszystko aplikujesz. U mnie w penie nic nie zostaje, nawet kropelki tylko ja mam Bemfole ;)

Do góry