reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aduśku nie zadręczaj się już[emoji8]. Masz rację, to nie jest głupie co napisałaś, ale postaraj się już więcej do tego nie wracać bo wyrządzasz sobie krzywdę. Zrobiłaś to, co uważałaś na tamten czas za słuszne i nie byłaś w stanie przewidzieć efektów swojej decyzji [emoji853].
Mam nadzieję że niedługo dla ciebie też wyjdzie słońce [emoji3590]
Ps robię gołąbki, wpadaj [emoji8]

Mi chodziło o "głupie gadanie" w kontekście tego, że to już nic nie da i nic nie zmieni i warto zająć głowę układaniem szczegółowego planu niż się katować i tracić nerwy i zdrowie analizując to na co już wpływu nie mamy...

Uhhh! Co za uparte babsko! Przestań to analizować tylko nabieraj siły do dalszej walki, o! I nie pyskuj bo @bazylia128 [emoji16] i @fredka84 sie za Ciebie wezmą [emoji109][emoji109][emoji16]
Ojjjj, ja Aduśka nie ruszam [emoji51]. To mój osobisty babski Pasikonik[emoji1]

Kurcze trochę ta rozmowa dała mi do myślenia, docent uważa że to raczej immunologia przeszkodzila a nie wada zarodka skoro beta u mnie tak szybko rosła i był widać zarodek szybko, a immunosupresja jaka miałam mogła być za słaba (sam Accofil pomógł z czym się zgadzam). W związku z tym moja decyzja w grudniu aby odpuścić sobie wlew z IVIG który podpowiadala mi intuicja kosztowała mnie ta ciążę, może ostatnia szanse na nia, bo AMH już do dupy.. Taka jedna decyzja... Kumacie? Ja chyba wmawialam sobie chory zarodek aby nie dopuścić myśli że źle zrobiłam a jednak tak chyba jest, mój błąd. Wymyśliłam sobie leczenie, znalazłam do niego dostęp i fundusze i z niego zrezygnowałam w ostatniej chwili! Nic tylko się upić teraz z dumy k...wa mać!
To chyba nie jest tak do konca. Biologii nie odgadniesz ;( Nie wmawiaj sobie swoch błęddów. Mysle ze rozne rzeczy mogly sie złożyc na ta tragedie ;(

Kochana GRATULACJE [emoji173] [emoji173] [emoji173] 4 nieudane transfery i 5 szczesliwy mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie ;) Bo dzisiaj to mam takie mysli ze sie boje czy wogole bedzie jakis transfer :o:o:o tfu tfu...
No następna[emoji33]. Nie myśl w ten sposób mysza, dbasz o siebie zajebiście więc to musi się przełożyć na jajeczka [emoji8]. Kuźwa, no nie zrobię tych gołąbków bo na forum co chwila zerkam [emoji51]

Uhhh! Co za uparte babsko! Przestań to analizować tylko nabieraj siły do dalszej walki, o! I nie pyskuj bo @bazylia128 😁 i @fredka84 sie za Ciebie wezmą 👊👊😁
Ja pyskata jestem i sie nie boję :-) :)
Wiesz można też metoda Invicta na ślepo walić transfery jeden za drugim i ewentualnie steryd dostać nic nie analizując wtedy to co niektóre to by się nigdy dziecka nie doczekały za to na pewno z wyczyszczonym kontem.. Naszczescie większość właśnie analizuje i trafia do właściwych lekarzy tak jak docent na przykład którzy pomogą w osiągnięciu celu

@bazylia128 oglądam drugi odcinek Ruchomych piasków i taki sobie na razie. Czytałam na Filmwebie o czym to jest i popatrzyłam na komentarze. Lubię czytać komentarze - ludzie są zajebiści[emoji12].
Wklejam najlepszy [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1089940
Taaa no zgryz ma niestety do poprawy ;) Ale mi sie ten serial naprawde podobal ;) A komentarze to wiesz ... O dupe rozczasc ;)

To chyba nie jest tak do konca. Biologii nie odgadniesz ;( Nie wmawiaj sobie swoch błęddów. Mysle ze rozne rzeczy mogly sie złożyc na ta tragedie ;(
Właśnie, racja nawet sam Pasnik nie da gwarancji Co się stało ale chcialam usłyszeć jego zdanie bo on prowadzi chyba juz z setki dziewczyn więc myślę że z dużym prawdopodobieństwem znając przebieg ciąży przed poronieniem może odgadnąć przyczynę. Zaciekawiło mnie że poparł badanie pgd

reklama
Do góry