Waleczna36
Fanka BB :)
❤❤❤ dziękuję za wsparcieDokładnie. Teraz masz w sobie Kropusie i one są najważniejsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
❤❤❤ dziękuję za wsparcieDokładnie. Teraz masz w sobie Kropusie i one są najważniejsze.
A mi endokrynolog powiedziała że przy chęci zaciążenia powinno być poniżej 1...i do tego dążęNorma jest dla populacji czyli wliczając 90 letnie staruszki które mogę mieć wyższe.
Kobiety w wieku rozrodczym powinny mieć, 1-1.5
W Polsce to juz ponoc 17 osob masakra. Ja mam nadzieję ze niedługo wszystko wroci do normy i będziemy mogli zyc normalnie. Oglądałam program w telewizji i wypowiadał się lekarz ze nie którzy nawet nie wiedzą ze maja tego wirusa a roznoszago wszędzieMyslalam ostatnio o tobie i juz mialam pisac to mnie Łukasz rozproszyl Termin histero juz coraz blizej U nas jesli chodzi o korona na razie spokoj, ja tez jakos dziwnie nie panikuje i nie robie zapasow ale jak zwykle Łukasz pomyslal za mnie i dzisiaj jedzie na wieksze zakupy...W PL slyszalam ze we Wroclawiu jest chora osoba w bardzo ciezkim stanie z niewydolnoscią oddechowa ;( Wiec nie jest za wesolo ;( Ja mysle ze musimy sie oswoic z ta ciezka sytuacja i poprostu uwazac na siebie bo napewno ofiar bedzie wiecej a i nie zapowiada sie zeby to mialo w najblizszym czasie przejsc ;( Ale nie wolno tez popadac w paranoje i chociaz probowac normalnie funkcjonowac. Ja sie jedeynie boje wyjazdow do kliniki bo wiadomo ile tam sie ludzi przewija a do tego robia zabiegi i chyba tam jakos latwiej sie zarazic. Mialam tez wizyte u ortodonty to nie pojde, tak samo jak narazie sobie fryzjera daruje Raczej nie bede teraz korzystac z takich uslug... Usmialam sie wczoraj z Łukasza bo dzwonil do niego ten nasz przyjaciel sasiad bo akurat zjechal do PL i chcial przyjsc bo mial do mnie jakies prezenciki to mu Łukasz nie pozwolil bo on prcuje w Niemczech ale sie wkurzylam bo ja tak lubie prezenciki no ale nie mialam nic do powiedzenia
Ooo widzisz nawet o tym nie wiedzialam. Czesto myje ręce ale jestem zdania ze tego czasami sie nie da uniknąć. Na pewno duzo zalezy od naszego organizmuSłyszałam kilka wypowiedzi, że tego wirusa zwalcza zwykłe mydło. Poza tym antybakteryjne to nie antywirusowe.
A możesz wysłać link gdzie jest podany skład? Suplementy sama możesz sobie dobrac jeśli się do stymulacji przygotowujesz żeby jakość oocytow była trochę lepsza i nie przepłacać za produkty w których głównie za marketing się płaci. Ja po miesiącu z Profertilu zrezygnowałam bo w tej samej cenie mam suplementy na dłuższy okres plus w zastrzykach lepiej wchlaniajace się. Mój pozostał przy Profertilu 2 x dziennie bo woli jedna kapsulke niż się bawić w różne tak jak jaDziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Dziewczyny. Mam pytanie. Jak to jest w Waszych klinikach z wizytami u wybranego lekarza. Ja wybralqm klinikę i konkretnego lekarza. Jednak tak naprawde przyjal mnie ylko na pierwszej wizycie a teraz co podglad to inny lekarz. U Was tez tak jest czy raczej przez caly czas prowadzi Was wybrany przez Was lekarz? Kurcze..bo juz sama nie wiem czy robic z tego awanture czy to tak jest wszędzie??
No i po sprawie. 10,47.