reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Odebralam dzisiaj TSH o wyszlo 1,08 moze byc? Dlaczego na wyniku jest norma od 0,27 do az 4,20 ? Moze byc taka duza i w normie?
Wiesz bejbe ta norma to widełki i dla młodych i dla starszych i dla ciężarnych itd .. mój lekarz mówił, ze już dawno powinien być wprowadzony podział na normy dla poszczególnych grup . Bo TSH 4,03 mieści się w normie , ale już jest duuuuuuzo za wysokie przy staraniach . A Twoje TSH jest IDEALNE 👌🏽👌🏽😘

reklama
Cześć dziewczyny.
Powiem Wam że każdy transfer faktycznie jest inny.
Mój trzeci, w sobotę miałam. A dziś od popołudnia bóle w krzyżu że wystać w pracy nie mogłam. Dodam że 10 h stoję na nogach i przeżyłam kartony, dziś staralam się oszczędzać ale ból dal swoje do myślenia.
Zastanawiam się czy jutro nie wziąść NŻ wolę chyba odpocząć.

Dziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?

Dziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Doczytam pozniej ;)

Cześć dziewczyny.
Powiem Wam że każdy transfer faktycznie jest inny.
Mój trzeci, w sobotę miałam. A dziś od popołudnia bóle w krzyżu że wystać w pracy nie mogłam. Dodam że 10 h stoję na nogach i przeżyłam kartony, dziś staralam się oszczędzać ale ból dal swoje do myślenia.
Zastanawiam się czy jutro nie wziąść NŻ wolę chyba odpocząć.
Kurczę, to masz pracę fizyczną. Oszczędzaj się po transferze.

reklama
Wiesz, mi się wydaje że takie firmy żerują na ludzkiej desperacji. Nie ma chyba suplementu który leczyłyby niepłodność. Wiadomo że niektórzy zaczną brać witaminy i zajada a inni będą brac 3 lata i nie zajdą. Ja wierze w cuda i ze jak się próbuje to zawsze jest szansa ze się zajdzie, któryś cykl będzie szczęśliwy ale na to suple chyba nie maja wpływu. Kobiety pragnące dzieci tak jak my są szczególnie narażone ale „ reklamy” bo założę się ze zjadłybyśmy najgorsze świństwo gdyby ktoś nam obiecał ze wtedy się uda ❤️❤️ Te suple na pewno ci nie zaszkodzą jeśli dysponujesz pieniazkami to sprobuj ale nie nastawiaj sie ze to pomoże ❤️

Do góry