Wiesz bejbe ta norma to widełki i dla młodych i dla starszych i dla ciężarnych itd .. mój lekarz mówił, ze już dawno powinien być wprowadzony podział na normy dla poszczególnych grup . Bo TSH 4,03 mieści się w normie , ale już jest duuuuuuzo za wysokie przy staraniach . A Twoje TSH jest IDEALNEOdebralam dzisiaj TSH o wyszlo 1,08 moze byc? Dlaczego na wyniku jest norma od 0,27 do az 4,20 ? Moze byc taka duza i w normie?
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No tak to działa. I tak wyszłam wcześniej bo o 16.30 plus godzina dojazdu.Dopiero do domu? [emoji33][emoji33][emoji33]
Liliana87
[emoji24][emoji24][emoji24]Właśnie tak niestety [emoji25]
Liliana87
Intensywny dzień. Na pewno ciężko wszystko zorganizować. Ale come back za TobąJa wracam. Zmęczona, głowa pełna informacji, a mam wrazenie że ledwo cokolwiek poruszyliśmy. Tyle nowości przez te ponad 1.5 roku, że szok. Młody odebrany ze żłobka, chyba w porządku. Ja powoli dojeżdżam.
Waleczna36
Cześć dziewczyny.
Powiem Wam że każdy transfer faktycznie jest inny.
Mój trzeci, w sobotę miałam. A dziś od popołudnia bóle w krzyżu że wystać w pracy nie mogłam. Dodam że 10 h stoję na nogach i przeżyłam kartony, dziś staralam się oszczędzać ale ból dal swoje do myślenia.
Zastanawiam się czy jutro nie wziąść NŻ wolę chyba odpocząć.
Mój trzeci, w sobotę miałam. A dziś od popołudnia bóle w krzyżu że wystać w pracy nie mogłam. Dodam że 10 h stoję na nogach i przeżyłam kartony, dziś staralam się oszczędzać ale ból dal swoje do myślenia.
Dziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Liliana87
Kochana przytulam Cię z całych sił [emoji8][emoji25]Nie za bardzo. Standardowa rozpacz, chociaż to biochemiczna wiec coś ruszyło... Nie wiem co jest bardziej żałosne.
bazylia128
Doczytam pozniejDziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Liliana87
Kurczę, to masz pracę fizyczną. Oszczędzaj się po transferze.Cześć dziewczyny.
reklama
Ananasowa93
Wiesz, mi się wydaje że takie firmy żerują na ludzkiej desperacji. Nie ma chyba suplementu który leczyłyby niepłodność. Wiadomo że niektórzy zaczną brać witaminy i zajada a inni będą brac 3 lata i nie zajdą. Ja wierze w cuda i ze jak się próbuje to zawsze jest szansa ze się zajdzie, któryś cykl będzie szczęśliwy ale na to suple chyba nie maja wpływu. Kobiety pragnące dzieci tak jak my są szczególnie narażone ale „ reklamy” bo założę się ze zjadłybyśmy najgorsze świństwo gdyby ktoś nam obiecał ze wtedy się uda Te suple na pewno ci nie zaszkodzą jeśli dysponujesz pieniazkami to sprobuj ale nie nastawiaj sie ze to pomożeDziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Podziel się: