reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Porada recepturowa czyli chyba wypisanie recepty 80 zł ..:. Mój doktor wypisał za darmo i na zdrowie
Właśnie tego nie lubiłam w invicta. Rozmowa z lekarzem to jakby się chciało do prezydenta zadzwonić. Koszmar. Teraz mam numer do lekarza i jeszcze nie dzwoniłam ale fajnie wiedzieć że w razie potrzeby mogę dzwonić o każdej porze.

Kochana przytulam Cię z całych sił [emoji8][emoji25]
Dzięki laski. Teraz mam pęknięte serce ale w sumie na to się zapowiadało. Wino sobie otworzylam ale mi nie smakuje i mam ryj jak nadmuchana ropucha od płaczu 😭 Anyway- poproszę listę supli ktore Waszym zdaniem są coś warte na poprawę komórek jajowych... PLIS ❤

Wiesz, mi się wydaje że takie firmy żerują na ludzkiej desperacji. Nie ma chyba suplementu który leczyłyby niepłodność. Wiadomo że niektórzy zaczną brać witaminy i zajada a inni będą brac 3 lata i nie zajdą. Ja wierze w cuda i ze jak się próbuje to zawsze jest szansa ze się zajdzie, któryś cykl będzie szczęśliwy ale na to suple chyba nie maja wpływu. Kobiety pragnące dzieci tak jak my są szczególnie narażone ale „ reklamy” bo założę się ze zjadłybyśmy najgorsze świństwo gdyby ktoś nam obiecał ze wtedy się uda ❤️❤️ Te suple na pewno ci nie zaszkodzą jeśli dysponujesz pieniazkami to sprobuj ale nie nastawiaj sie ze to pomoże ❤️
Nie chodzi o leczenie niepłodności , ale o poprawę np jakości nasienia . Dziewczyny tutaj tez suplementują się np dhea i nawet są przypadki tu na forum , gdzie AMH wzrasta po takiej suplementacji . Sama chleje wstrętne chińskie zioła , które mam od mojego chińskiego akupunkturzysy. Jasne, ze czasem w ciąże szybciej zajdzie ktoś kto palił , pił , prowadził niehigieniczny tryb życia przez lata , a ktoś kto żyje zdrowo ma problem. Każdy przypadek jest inny , ale jak coś może pomoc - warto może przemyśleć 🤔❤️

Ja zawsze zapijam. Tak najlepiej mi się wchłania. Ja mam Hashimoto więc często kontroluje
Nigdy nie słyszałam , ze ilość wody jaka się popija lek ma znaczenie przy jego wchłanianiu . O tym, ze przed jedzeniem - owszem . Trzeba tez zachować kilku godzinne przerwy przy suplementacji np preparatów z żelazem .

Nie chodzi o leczenie niepłodności , ale o poprawę np jakości nasienia . Dziewczyny tutaj tez suplementują się np dhea i nawet są przypadki tu na forum , gdzie AMH wzrasta po takiej suplementacji . Sama chleje wstrętne chińskie zioła , które mam od mojego chińskiego akupunkturzysy. Jasne, ze czasem w ciąże szybciej zajdzie ktoś kto palił , pił , prowadził niehigieniczny tryb życia przez lata , a ktoś kto żyje zdrowo ma problem. Każdy przypadek jest inny , ale jak coś może pomoc - warto może przemyśleć 🤔❤️
Jeśli chodzi o zioła to popieram w 100% one prędzej pomogą niż suple. Poza tym duolife to tak naprawdę piramida finansowa a ich produkty to sprawa drugorzędną. Miałam styczność z ta firma wiec wiem. Fakt ze suple maja „ teoretycznie” dobry skład bo suple nie są badane tam jak leki i mogą na opakowaniu napisać co chcą a wewnątrz może być cukier puder... wybacz nie chce być okrutna wiem ze chciałabyś uwierzyć ze istnieje tabletka która mogłaby nam pomoc ale jeśli chodzi o poprawę nasienia to zdrowa dieta i ruch plus witaminy pomogą na pewno ale same suple raczej nie. Poza tym każdy lekarz powie ci jeśli będzie uczciwy ze poprawa nasienia po suplementach wacha się w okolicy 3% a pozostali mężczyźni nie zareagują. Niemniej uważam ze jeśli możesz sobie pozwolić na te suple to je zażywaj bo być może poprawia twoje samopoczucie a to jest bardzo ważne w naszej walce o dzidzie ❤️❤️

reklama
Do góry