reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I właśnie tu nie pomogę, bo lekarka już mi nie kazała badać [emoji848][emoji848][emoji848].
Aha No rozumiem w takim razie zacznę 25 i jak spadnie do 1,5-2 to będę ta dawkę kontynuować i sprawdze przed transferem. Jestem zawiedziona ... invicta na stronie pisze ze 2,5 to maksymalna wartość aby transfer mógł sie udać a oni piszą ze jest Ok. Franca z rejestracji pewnie zerknęła na widełki a nieskonsumowana z lekarzem

reklama
Aha No rozumiem w takim razie zacznę 25 i jak spadnie do 1,5-2 to będę ta dawkę kontynuować i sprawdze przed transferem. Jestem zawiedziona ... invicta na stronie pisze ze 2,5 to maksymalna wartość aby transfer mógł sie udać a oni piszą ze jest Ok. Franca z rejestracji pewnie zerknęła na widełki a nieskonsumowana z lekarzem
Masz rację, zbadaj za jakiś czas i zobaczysz jak spada.
Najlepiej żeby TSH było około 0,5 -1 i nie więcej, więc też nie rozumiem,że tak cię olali [emoji848]

Ja wracam. Zmęczona, głowanpelna informacji, a mam wrazenie że ledwo cokolwiek poruszyliśmy. Tyle nowości przez te ponad 1.5 roku że szok. Mlody odebrany ze żłobka, chyba w porządku. Ja powoli dojeżdżam
Super, miałam właśnie pytać jak Ci minął pierwszy dzień w pracy. To już pierwsze koty za płoty, Ty w pracy, Maksiu w żłobku 😗

reklama
Do góry