Ja nigdy wczeaniwj nie mialam blastocysty wiec i tak musialam czekac te 10 dni przynajmniej... ale ty widzę zw naprawdę jestes w gorącej wodze kąpana zazdroszcze Wam tej sily. Ja to ***** jestem trochę... Dobra nie ma co pierdolić. Odezwę się jak beda wyniki, lecę do pracy!A ile macie lat?
Bo jak widzisz to ja mistrzynią czekania to nie jestem... Zawsze beta 6max 7dpt...
Nawet ostatnio ten lekarz co nas nie zna, jak sprawdził naszą historię to mówi, że tych badań bety to juz miałam naprawdę dużo...
Ja w tym roku kończę 37l,moj M 40.
Więc działamy jak szaleni, no bo co nam da czekanie i zbieranie się do działania.
Ale jak widzisz każda osoba ma tu trochę inne podejście i niektorzy takiego bardzo resetu potrzebują
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak będzie trzeba to u Ciebie znajdzie się siła. Na razie poczekajmyJa nigdy wczeaniwj nie mialam blastocysty wiec i tak musialam czekac te 10 dni przynajmniej... ale ty widzę zw naprawdę jestes w gorącej wodze kąpana zazdroszcze Wam tej sily. Ja to ***** jestem trochę... Dobra nie ma co pierdolić. Odezwę się jak beda wyniki, lecę do pracy!
Netiaskitchen
Noteż znam to niedowierzanie plus kilkukrotne sprawdzanie czy to moje wyniki i czy na pewno z tego dniaJa też byłam nastawiona na betę 0, wszelkie dolegliwości okresowe i niespodzianka. I tego Ci życzę z całego serca! Żeby pierwsze Twoje słowa były "ja p****! Nie wierzę! To na pewno moje?!" I ryk ze szczęścia. Mocne
Chyba wodę [emoji41]. Łeb mi pęka dziś [emoji849]@fredka84 myszko moja [emoji173] [emoji173] [emoji173] jak sie dzisiaj masz? Pijesz dzisiaj?
Mam nadzieję że mnie mile zaskoczysz[emoji8][emoji8][emoji8]Ja nigdy wczeaniwj nie mialam blastocysty wiec i tak musialam czekac te 10 dni przynajmniej... [emoji19] ale ty widzę zw naprawdę jestes w gorącej wodze kąpana [emoji16] zazdroszcze Wam tej sily. Ja to ***** jestem trochę... Dobra nie ma co pierdolić. Odezwę się jak beda wyniki, lecę do pracy!
Netiaskitchen
A Ty jak? Pierwszy zastrzyk już za Tobą?@fredka84 myszko moja ❤ ❤ ❤ jak sie dzisiaj masz? Pijesz dzisiaj?
Netiaskitchen
Weź niebieski ibuprom. Będziesz jak nowa, a wieczorem możesz wtedy śmiało szaleć ja dziś nastawiam się na taniec z gwiazdamiChyba wodę [emoji41]. Łeb mi pęka dziś [emoji849]
Tasza
Oj chciałabym żeby mi nie wchodziło a wchodzi wszystko... kokosanka zagryzana kiszonym ogórkiem też[emoji23][emoji23][emoji23]Ja też już w wyrku i właśnie jem jabłko bo jestem głodna ale nic do jedzenia mi nie wchodzi [emoji19] do jutra[emoji8] dobranoc [emoji3590]
bazylia128
Dlaczego?Chyba wodę [emoji41]. Łeb mi pęka dziś [emoji849]
reklama
bazylia128
Dzisiaj pierwszy zastrzyk bedzie i aromekA Ty jak? Pierwszy zastrzyk już za Tobą?
Podziel się: