reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy Sen - tak :-) jestem w domu, teraz czytałam Was :-) długo mi się jechało, czasem była " droga mleczna" a i brzuch taki jak balon to nawet nie chciało mi się szybko jechać ...

dziękuje Ci za cudowną "randkę" ;-) fajnie było pogadać!

reklama
Domat :-) to juz niedługo będziesz mieć maluszki ze sobą :-) i tak jak Wanda i SonySony cieszyć się ich obecnością - a Wam dziewczyny gratuluje ❤❤ dbajcie o siebie i maluszki!

Aduś ja nadal wierze,że wszystko jest dobrze :tak:

Kinga :-) dziękuje,że pytasz i cieszę się że masz już gotowy plan działania :-) u mnie pęcherzyki rosną, jednak nie w jednakowym tempie, nadal menopur oraz zamiast gonapeptylu taki lek cetrotide, który mam jutro i pojutrze wstrzyknąć o godzinie 20stej, a w poniedziałek na wizytę, punkcja prawdopodobnie w środę, więc w poniedziałek powinniśmy wybrać się do Gdańska po dzieci :-)

Gotadora, to dobrze, że już jesteś w domku cała i zdrowa :-D Alma nie narozrabiała?
Mi też trochę zajęło czasu nadrobienie wszystkich postów. Ale dziewczyny miały dzisiaj płodny dzień :-D

wanda-co do no-spy, to wydaje mi się, że działa ona rozkurczowo, a skurcze przy zagnieżdżaniu nie są wskazane, więc wydaje mi się, że trzeba zaufać lekarzowi i wybrać mniejsze zło. Fajnie nazywasz swoje malentasy!!! Bardzo mi się ta nazwa podoba!!!
kinga-mam nadzieję, że Twoje dobre serduszko i cierpliwość dla Taty wkrótce zostanie wynagrodzone w postaci dzieciaczków. Zawsze dobro wraca w najmniej spodziewanym momencie:tak::-:)-(
aduś-PRZYTULAM cokolwiek dalej będzie się działo. Dzięki, że się odezwałaś.

Gotadora, to dobrze, że już jesteś w domku cała i zdrowa :-D Alma nie narozrabiała?
Mi też trochę zajęło czasu nadrobienie wszystkich postów. Ale dziewczyny miały dzisiaj płodny dzień :-D

dziękuje :-) nie narozrabiała, za to była taka głodna,że nawet swoją suchą karmę przeprosiła :-D byliśmy na szybkim spacerku - jest tak zimno,że ojej - śnieg bardzo głośno skrzypi :-D

Kinga :-) nie martw się co sąsiedzi myślą, zresztą na pewno wiedzą,że inaczej nie można - podziwiam Cię,że masz tyle siły, ja czasem odwiedzam babcie, ona w pełni sił choć ma 90 lat, ale ma swoje humorki i czasem bardzo trudno mi je znieść, pozatym lubi czasem taką szpilę wbić, oj lubi ... ale jak to mówi mój M - nie wiadomo czy my nie będziemy gorsi w takim wieku :rofl2:

Lawendowy sen teraz na Ciebie czyhają różne niespodzianki w pracy, ale spoookojnie już niedługo sobie odpoczniesz i oddechniesz od tego wszytskiego :-) Teraz jest rok macierzyńskiego. A jak się będzie kończył to po rodzeństwo wrócisz ;-)

dziewczyny są jeszcze dwie strony, w które warto kliknąć :-)

https://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609

Pusta Miska

DSC_0472.jpg

Ojej Kochana, to troszkę się nacierpiałaś... Ale już niedługo to nie będzie ważne i nie będziesz o tym pamiętała. Daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała z kliniki trzymam kciuki, żebyś miała piękne zarodeczki &&&

Masia - malentasy pozyczylam sobie (i nie oddam) od Wankowicza z ksiazki Ziele na kraterze. On tak mowil o swoich corkach. to jest piekna ksiazka, zwlaszcza dla ojcow, bo On by swietnym ojcem.
Tak wiec, Masia, Wankowicz nie bedzie mial nic przeciwko temu, ze bedzie wiecej „malentasow” - uzywaj ile dusza zapragnie, i ile cialo podaruje malentasow.

ja wlasnie sie umylam, bo juz nad ksiazka zdazylam zasnac i ide spac, a wlasciwie idziemy!
dobranoc wszystkim!

reklama
Domat Ojej Kochana, to troszkę się nacierpiałaś... Ale już niedługo to nie będzie ważne i nie będziesz o tym pamiętała. Daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała z kliniki trzymam kciuki, żebyś miała piękne zarodeczki &&&

Do góry