reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

domat przykro mi :-(też miałam 2 ciąże naturalne, jedna także obumarła a druga była pozamaciczna. Kurcze skąd się biorą te poronienia?
Mam nadzieję, że ciąże z in vitro są zdrowsze i z tego co widzę po forum to dziewczyny, które w nich są to rodzą zdrowe, śliczne dzieciaczki.

reklama
Aduś trzymaj się kochana, niech Ci się wszystko poukłada. Wiem, że teraz żadne słowa ci nie pomogą, ale żebyś wiedziała że wszystkie jesteśmy z Tobą.

No i odnośnie trombofilii, to mnie w badaniach genetycznych wyszło obciążenie i biorę acard 75 i kwas foliowy 15mg.

madzialenak - Ty masz o tyle dobrze, że już możesz się w pełni cieszyć swoim szczęściem i bijącym w Tobie serduszkiem. Czyli wszystkie Twoje łzy zostały wynagrodzone ślicznym bączkiem w brzuchu :) Ja jeszcze jestem w strachu! Modlę się by moje dzieciaczki ze mną zostały, chociaż jeden tak na stałe. Cała rodzina się martwi i też przeżywa to razem ze mną. Dlatego wiem jak się cieszy każda z nas kiedy już się doczeka swoich 9-ciu miesięcy :)

Domat myślę, że u Ciebie minimum jeden maluch zostanie bo byłaś w naturalnych ciążach więc nie było problemu z zagniezdżeniem a to połowa sukcesu. A stres jest przez cały czas i tak juz pozostanie, nawet jak dziecko urodzi się. Trzymam kciuki za Twoje maluszki, pewnie jeszcze kilka mrozaczków będzie. Doktor mówił Ci ile pęcherzyków jest dojrzałych z 11 pobranych??

Jakiś czas temu wróciłam z pysznej kawki z Gotadorą. Dziękuje Ci za miłe spotkanie :tak:
Musiałam nadrobić wszystkie posty, a mało tego nie było:-D Naprodukowałyście tyle tekstu, że szok :rofl2:

Wanda, Sony, odpoczywajcie, ile się tylko da. :-D Jesteście już w ciąży więc przytulam Was podwójcie, albo i potrójnie, po jednym razie dla każdej istotki.

Hola, psiaczki karmię od 2 lat:-)

Kinga, wytrwałości Ci życzę. Wiem, że nie jest Ci łatwo z Tatą, ale czasem musisz zadbać i o siebie.

Aduś, nic jeszcze nie jest przesądzone. Na razie bez paniki, proszę. Wszystko będzie dobrze.
I pamiętaj,co obiecałaś mi w środę :-D

reklama
Cześć Madzialenak, nafaszerowana pigułami nie dałam jej szans:-D
Mam nadzieję, że już nie powróci. ale za to wszystko mnie swędzi, bo dziecko mi oznajmiło, że ma "szwy":-D
A ja pomagałam jej lekcje odrabiać i się nad nią pochylałam. Masakra.

Szkoda, że nie byłaś w naszym Niebie. Ale mam nadzieję, że niedługo to nadrobimy.

A Ty jak się czujesz? Kaszel sobie poszedł? :-D

Do góry