reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A u mnie TSH w ciąży spadło i nawet lekarz mówił że to normalnie że z niedoczynności może przejść w nadczynność, przed ciąża miałam TSH w granicy 1, a teraz ok 0,3 i dawki euthyrox zmniejszone o połowę. Ciekawe od czego to zależy że jednym rośnie a innym spada.
😮 Myślałam że tylko rośnie, ale to akurat tym powinnaś się cieszyć ☺️

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie czy borykała się któraś z Was z podwyższonym tsh w ciąży. 12 Tc tsh 3.7. Było ładnie ładnie i skoczyło. Aktualna dawka zwiększona o 25 przez lekarza na 125. W poniedzialek wizyta.
Zagraża to ciąży w jakiś sposób?
Ja miałam w 6tyg tsh 5,6 biorę od początku 50 i jest ok spadło do 0,40 i za 4 tyg znow do badania.. Najważniejsze kontrolować 😘

Ja tam mogę Was zaprosić na goferki ❤️ Jeszcze się DIETETYCZNA śmietana i konfitura 🥰

Załączniki

• BE31B280-D1C8-416A-9CFA-3B18CC4293AB.jpeg
    BE31B280-D1C8-416A-9CFA-3B18CC4293AB.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry