reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie właśnie immunosupresja nie wchodzi w rachubę bo mam niskie NK i zdecydowanie odradził. Mogę accofil wziąć i właśnie immunoglobuliny bo allo mlr mamy 14 % tylko...
A co Sydor powiedział odnośnie accofilu podskornie i immunoglobulin jednocześnie ? Spotkałam się z opiniami że jednego się z drugim nie bierze (dr Lit...cz) ale nie wierzę w to.. Myślę że bardziej negowal samo leczenie docenta. Do niskiego allo możesz się limfocytami zaszczepić, ANA masz ujemne? Ile wlewów zaleca Sydor, 3 czy więcej?

reklama
tak, na pewno zaczniemy wszyscy jesc awokado i bedziemy od razu mialy dzieci... [emoji1750]
Ja mam od wczoraj bóle na @... Planowo powinnam dostac w piątek i tak cos czuję ze jednak tym razem tez sie nie udalo... A tyle jeszcze musze wytrzymac do tego jebanego poniedziałku [emoji19] znowu zobacze ten test negatywny ku*wa [emoji17]
Nic sobie nie wkręcaj! Wszystko się może zdarzyć [emoji8][emoji8][emoji8]. Kciuki wszystkie trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]

Nieplodna para to nie część społeczeństwa to robole do pracy i płacenia podatku . Żeby było co na czyjes 15 dziecko 2 niepracujacych wypłacić .
Sorry jeśli ktoś czuje się urażony tym co pisze ale to jest dla mnie mega irytująca że u nas krajem żądzą ludzie których interesuje serio tylko interes własny.
Raczej wszystkie myślimy podobnie [emoji49][emoji49][emoji49]. Jebany kraj, jeszcze bykowe przyjdzie nam płacić [emoji49]

tak, na pewno zaczniemy wszyscy jesc awokado i bedziemy od razu mialy dzieci... [emoji1750]
Ja mam od wczoraj bóle na @... Planowo powinnam dostac w piątek i tak cos czuję ze jednak tym razem tez sie nie udalo... A tyle jeszcze musze wytrzymac do tego jebanego poniedziałku [emoji19] znowu zobacze ten test negatywny ku*wa [emoji17]
Będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć Dziewczyny! Ja już po punkcji. Niestety, szału nie ma. Z 10 pęcherzyków uzyskali tylko 3 komórki, z czego 2 prawidłowe. Jutro będą dzwonić czy się zapłodniły, a potem w 3 i 5-6 dobie czy są jakieś zarodki do mrożenia. Podłamałam się. Serio *****?!?!?!?! Czemu tak jest do cholery nooooo

Cześć Dziewczyny! Ja już po punkcji. Niestety, szału nie ma. Z 10 pęcherzyków uzyskali tylko 3 komórki, z czego 2 prawidłowe. Jutro będą dzwonić czy się zapłodniły, a potem w 3 i 5-6 dobie czy są jakieś zarodki do mrożenia. Podłamałam się. Serio *****?!?!?!?! Czemu tak jest do cholery nooooo

No kurka wodna . Jakie leki miałaś ? Dobrze pamietam ze bemfole ? Tez się pytam jak to możliwe [emoji17] od czego to zależy itd

Jej kochana, przykro mi [emoji853][emoji853][emoji853]. Teraz tylko trzymać kciuki za te dwie...Oby się zaplodniły i przetrwały [emoji110][emoji110][emoji110].
Co się dzieje z tymi stymulacjami ostatnio że takie słabe wyniki???

To teraz trzymamy kciuki by te 2 sie pieknie zaplodnily [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry