reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie właśnie immunosupresja nie wchodzi w rachubę bo mam niskie NK i zdecydowanie odradził. Mogę accofil wziąć i właśnie immunoglobuliny bo allo mlr mamy 14 % tylko...
A co Sydor powiedział odnośnie accofilu podskornie i immunoglobulin jednocześnie ? Spotkałam się z opiniami że jednego się z drugim nie bierze (dr Lit...cz) ale nie wierzę w to.. Myślę że bardziej negowal samo leczenie docenta. Do niskiego allo możesz się limfocytami zaszczepić, ANA masz ujemne? Ile wlewów zaleca Sydor, 3 czy więcej?

reklama
tak, na pewno zaczniemy wszyscy jesc awokado i bedziemy od razu mialy dzieci... [emoji1750]
Ja mam od wczoraj bóle na @... Planowo powinnam dostac w piątek i tak cos czuję ze jednak tym razem tez sie nie udalo... A tyle jeszcze musze wytrzymac do tego jebanego poniedziałku [emoji19] znowu zobacze ten test negatywny ku*wa [emoji17]
Nic sobie nie wkręcaj! Wszystko się może zdarzyć [emoji8][emoji8][emoji8]. Kciuki wszystkie trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]

Nieplodna para to nie część społeczeństwa to robole do pracy i płacenia podatku . Żeby było co na czyjes 15 dziecko 2 niepracujacych wypłacić .
Sorry jeśli ktoś czuje się urażony tym co pisze ale to jest dla mnie mega irytująca że u nas krajem żądzą ludzie których interesuje serio tylko interes własny.
Raczej wszystkie myślimy podobnie [emoji49][emoji49][emoji49]. Jebany kraj, jeszcze bykowe przyjdzie nam płacić [emoji49]

tak, na pewno zaczniemy wszyscy jesc awokado i bedziemy od razu mialy dzieci... [emoji1750]
Ja mam od wczoraj bóle na @... Planowo powinnam dostac w piątek i tak cos czuję ze jednak tym razem tez sie nie udalo... A tyle jeszcze musze wytrzymac do tego jebanego poniedziałku [emoji19] znowu zobacze ten test negatywny ku*wa [emoji17]
Będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć Dziewczyny! Ja już po punkcji. Niestety, szału nie ma. Z 10 pęcherzyków uzyskali tylko 3 komórki, z czego 2 prawidłowe. Jutro będą dzwonić czy się zapłodniły, a potem w 3 i 5-6 dobie czy są jakieś zarodki do mrożenia. Podłamałam się. Serio *****?!?!?!?! Czemu tak jest do cholery nooooo

Cześć Dziewczyny! Ja już po punkcji. Niestety, szału nie ma. Z 10 pęcherzyków uzyskali tylko 3 komórki, z czego 2 prawidłowe. Jutro będą dzwonić czy się zapłodniły, a potem w 3 i 5-6 dobie czy są jakieś zarodki do mrożenia. Podłamałam się. Serio *****?!?!?!?! Czemu tak jest do cholery nooooo

No kurka wodna . Jakie leki miałaś ? Dobrze pamietam ze bemfole ? Tez się pytam jak to możliwe [emoji17] od czego to zależy itd

Jej kochana, przykro mi [emoji853][emoji853][emoji853]. Teraz tylko trzymać kciuki za te dwie...Oby się zaplodniły i przetrwały [emoji110][emoji110][emoji110].
Co się dzieje z tymi stymulacjami ostatnio że takie słabe wyniki???

To teraz trzymamy kciuki by te 2 sie pieknie zaplodnily [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry