PrzytulasHej dziewczynki ja juz troche jestem w domu ale strasznie jestem dzisiaj zmeczona. I mam kryzys. Przeryczalam polowe drogi do domu... W klinice wszystko ok. Zastrzyki od piatku dawka 225 i kolejna wizyta we wtorek a pozniej sie zobaczy czy zwiekszy czy zmniejszy dawke. Wyszlo mi jakies badanie antykardiolinowe WATPLIWE i musze powtorzyc bo chyba po punkcji bede miala zlecona heparyne. Nie bylam dzisiaj w patku tylko puscilysmy sie dalej w Łodzi bo chcialysmy jechac do TK MAXA. A z tym kryzysem to tak po porstu. Ciagle sobie zadaje pytanie dlaczego akurat nas to spotkalo i czemu ciagle musimy to znosic i dlaczego wiecznie sie nie udaje i wszystko mi poprostu siadlo. Ppzniej mi bylo glupio przed moja mama ze tak wyje i jeszcze bardziej mi sie smutno i przykro zrobilo ze zamiast ja pocieszac to jeszcze bardziej zamartwiam. No i jak sie juz wrota placzu otworzyly to nie moglam ich zamknac takze jak weszlam do domu to cala usmarkana tusz do rzes rozjechany po calej mordzie prawie i dopiero teraz mi przeszlo...
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
A to ja przeciez tego nie potrzebuje Zapomnialam ze to wam zawsze oczy na czolo zachodza Tak cisniecieNa sranie [emoji1787]
bazylia128
Dziekuje myszuniuPrzytulas
Piękny brzusio ale Ty chudzinka jesteśNie mam zdjęcia „ze środka” ale mam z zewnątrz Dzisiaj 15 tc 6 d
Ananasowa93
Dziewczynki ja już nic nie kumam. 17 dc a u mnie dopiero pojawił się śluz płodny ... na cud nie licze ale transfer znów się przesunie. Jak nie dostanę wolnego w pracy to chyba się pochlastam !!!
Netiaskitchen
Bo ja zawzięta i uparta jestemtak nie poddalas sie i znalazlas to
Tasza
No ale wynik bardzo ok jak na 1 trymestr[emoji6]A ja mam wynik progesteronu.
Na tyle ile to biore to chyba szału nie ma... Jak myślicie? Zobacz załącznik 1087322
Netiaskitchen
reklama
Tasza
Ja miałam w innych jednostkach. Nmol[emoji3]Jak widzę jakie dziewczyny dodają Natka czy Tasza np to jakoś mam wątpliwości. Kurde.
Podziel się: