reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Leżałam w szpitalu i sąsiadka obok miała łożysko przodujące. W szpitalu od 20 do 24 tc a potem od 28 do 31 tc pilne CC. Niestety cały czas krwawiła. Bywały dni że nic, a innym razem bach, brali na porodówkę, cały czas pod obserwacją, leki i znowu na salę. Pewnego dnia krwotok i pilne CC.
Ale to brzmi optymistycznie ... 🤦🏼‍♀️

@Netiaskitchen A w ogole u Ciebie w pracy to niedługo będą w szoku. Zdarzysz wrocic i niedługo znów odejdziesz;)
Na razie dmucham na zimne. Ale bardzo chętnie zobaczę ten szok😊
Wiesz, naprawdę chciałam nie robić nikomu złudnych nadziei. Jak zgłaszałam chęć powrotu do pracy to byłam dopiero w czasie stymulacji. Mial być odroczony transfer (przecież ja program in vitro wybierałam kierując się tym ile dostanę zwrotu jak nie będzie świeżego transferu), miała być wycieczka do wujka Jarka (komplet badan na start jest...) , miało być dodatkowe leczenie immuno... Wyszło wszystko inaczej.
Jak dostałam info ze miejsce w pracy czeka to nie miałam jeszcze wyników bety. Nikogo nie oszukałam, tak po prostu się ułożyło.
Oby dalej tak pozytywnie😊

Na razie dmucham na zimne. Ale bardzo chętnie zobaczę ten szok[emoji4]
Wiesz, naprawdę chciałam nie robić nikomu złudnych nadziei. Jak zgłaszałam chęć powrotu do pracy to byłam dopiero w czasie stymulacji. Mial być odroczony transfer (przecież ja program in vitro wybierałam kierując się tym ile dostanę zwrotu jak nie będzie świeżego transferu), miała być wycieczka do wujka Jarka (komplet badan na start jest...) , miało być dodatkowe leczenie immuno... Wyszło wszystko inaczej.
Jak dostałam info ze miejsce w pracy czeka to nie miałam jeszcze wyników bety. Nikogo nie oszukałam, tak po prostu się ułożyło.
Oby dalej tak pozytywnie[emoji4]
Oczywiście;) wszystko się pieknie układa. To jest ZYCIE [emoji7]

Proszę Was i kciuki. Niestety z moich 7 zarodków na ten moment został zamrożony tylko 1. Na 2 zarodki jeszcze czekają, ponieważ sa jeszcze morula ☹️ Jakaś byłam taka spokojna o te zarodki i poszło jak zawsze. Mówiłam sobie, że nasze pierwsze dziecko po prostu chce mieć rodzeństwo i stąd ta kolejną stymulacja. A dobrze jeśli w ogóle się uda 😳 Podcięło mi to skrzydła ☹️

Proszę Was i kciuki. Niestety z moich 7 zarodków na ten moment został zamrożony tylko 1. Na 2 zarodki jeszcze czekają, ponieważ sa jeszcze morula [emoji3525] Jakaś byłam taka spokojna o te zarodki i poszło jak zawsze. Mówiłam sobie, że nasze pierwsze dziecko po prostu chce mieć rodzeństwo i stąd ta kolejną stymulacja. A dobrze jeśli w ogóle się uda [emoji15] Podcięło mi to skrzydła [emoji3525]
Trzymaj się kochana! Wystarczy jeden jedyny by sie udalo! A i Was moze beda az 3!! Trzymam kciuki!

Ja cię właśnie czekam na wizytę a tu telefon i pani mówi w rejestracji ze teraz będą ustalane terminy dla kobiet z listy rezerwowej a kolejne dla nowo rejestrujących się ruszają od 15.05 uhhhh jak dobrze ze dzięki wam dziewczynki patrz min @fredka84 jestem tu gzie jestem!!! Mega wam dziękuje !!!!!
Stresujesz się? Ja się cieszyłam jak do niego jechałam, ale potem już trochę mniej.
Ciekawa jestem strasznie co ci powie [emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Proszę Was i kciuki. Niestety z moich 7 zarodków na ten moment został zamrożony tylko 1. Na 2 zarodki jeszcze czekają, ponieważ sa jeszcze morula [emoji3525] Jakaś byłam taka spokojna o te zarodki i poszło jak zawsze. Mówiłam sobie, że nasze pierwsze dziecko po prostu chce mieć rodzeństwo i stąd ta kolejną stymulacja. A dobrze jeśli w ogóle się uda [emoji15] Podcięło mi to skrzydła [emoji3525]
Biedna[emoji853]. Nie tego oczekiwałaś,co ? Ja też bym się pewniej czuła, wiedząc że ma coś w zanadrzu. Ale nie możesz się załamywać, może wystarczyć ten jeden [emoji3590]

Do góry