reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Murawa żyjesz po szkoleniu???
Jak Głogów? Ładnie tam?

Żyje.
Uczę się pilnie.
Właśnie wychodzę na 2 dzień pracy.
Asystenta i Asystentkę jedna mam spoko😁
Za to już wiem, że jedna będę musiała wychować 😉
Głogów ładny, dziś trochy zwiedzałam.
Jutro idę pobiegać 😘
Miłego dnia Babiszony.
Nadrobię Was wieczorkiem 💓💓💓
Love

Coś w tym jest... W sumie mój M ma podobnie... A niby taki opanowany... Ale gdzieś czekać (jak on przecież na konkretną godzinę był umówiony!!!), czy gdzieś nie po drodze jechać żeby coś załatwić to marudzi jak dziecko...
No dokładnie. I mój wlasnie zadzwonił,że mi nie podpisali bo.musi mieć ekg wysiłkowe A nie zwykle A mnie zapewniała babka, ze tam robią! I teraz problem... Ehhh. Ciagle cos. Ciekawe czy do piątku to ogarną..

Ja też tego nie wiedziałam.Dowiedziałam się jak moja przyjaciółka miala łożysko przodujące i zaczelam czytać o tym. Od 30tc nie chcieli jej ze szpitala wypuścić nawet do ogrodu. Ale tak jak napisałaś, miała wskazanie do planowego cc, zrobili je po skończonym 37tc i jest wszystko ok.
@sandra777.12 masz jeszcze czas i łożysko może się podnieść. Ale nawet jak zostanie na dole to też je musisz się tym martwić 😊
Leżałam w szpitalu i sąsiadka obok miała łożysko przodujące. W szpitalu od 20 do 24 tc a potem od 28 do 31 tc pilne CC. Niestety cały czas krwawiła. Bywały dni że nic, a innym razem bach, brali na porodówkę, cały czas pod obserwacją, leki i znowu na salę. Pewnego dnia krwotok i pilne CC.

reklama
Do góry