reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Murawa żyjesz po szkoleniu???
Jak Głogów? Ładnie tam?

Żyje.
Uczę się pilnie.
Właśnie wychodzę na 2 dzień pracy.
Asystenta i Asystentkę jedna mam spoko😁
Za to już wiem, że jedna będę musiała wychować 😉
Głogów ładny, dziś trochy zwiedzałam.
Jutro idę pobiegać 😘
Miłego dnia Babiszony.
Nadrobię Was wieczorkiem 💓💓💓
Love

Coś w tym jest... W sumie mój M ma podobnie... A niby taki opanowany... Ale gdzieś czekać (jak on przecież na konkretną godzinę był umówiony!!!), czy gdzieś nie po drodze jechać żeby coś załatwić to marudzi jak dziecko...
No dokładnie. I mój wlasnie zadzwonił,że mi nie podpisali bo.musi mieć ekg wysiłkowe A nie zwykle A mnie zapewniała babka, ze tam robią! I teraz problem... Ehhh. Ciagle cos. Ciekawe czy do piątku to ogarną..

Ja też tego nie wiedziałam.Dowiedziałam się jak moja przyjaciółka miala łożysko przodujące i zaczelam czytać o tym. Od 30tc nie chcieli jej ze szpitala wypuścić nawet do ogrodu. Ale tak jak napisałaś, miała wskazanie do planowego cc, zrobili je po skończonym 37tc i jest wszystko ok.
@sandra777.12 masz jeszcze czas i łożysko może się podnieść. Ale nawet jak zostanie na dole to też je musisz się tym martwić 😊
Leżałam w szpitalu i sąsiadka obok miała łożysko przodujące. W szpitalu od 20 do 24 tc a potem od 28 do 31 tc pilne CC. Niestety cały czas krwawiła. Bywały dni że nic, a innym razem bach, brali na porodówkę, cały czas pod obserwacją, leki i znowu na salę. Pewnego dnia krwotok i pilne CC.

reklama
Do góry