Laseczki miłego i owocnego dnia!!!
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajcie pls. Boję się jak cholera...
reklama
Zazdro[emoji8]. @bazylia128 to zapamięta pewnie ile samochodów widać na ulicy [emoji12]No to teraz śniadanie z widokiem [emoji6]
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Pięknie to by może było jak by było słońce... No i pięknie to jest np. u @nieagatkaWow ale pieknie tam masz Musisz nam wiecej foteczek wrzucac ze stolicy ale mam dzisiaj gadane - zaczyna sie
Stolyca ma swój urok, ale taka piękna to nie jest wg mnieAle lubię to miasto.
bazylia128
Juz dawno o tym pomyslalam ze babcia powinnac ci dawac jakis procent za promocjeKurde ale ta „moja” maska jest sławna
No i ***** tak miało być ❤✌ super!No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!!
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie☺☺
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę❤Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
bazylia128
Juz zapamietalam ile samochodow, pania na ulicy w czerwonym plaszczyky, ile pieter ma jaki budynek i ilosc sekow na ławie co by mnie niecia nie zaskoczylas jakims pytaniemZazdro[emoji8]. @bazylia128 to zapamięta pewnie ile samochodów widać na ulicy [emoji12]
Netiaskitchen
Z ciekawostek: położna wyliczyła na podstawie daty transferu i wieku zarodka 5t1d.
Artemida90
@Liliana87 @Artemida90 mierzycie sobie temperature? Ja mierzylam. Przewaznie 37 bylo. Dzis 36.6 hmmmm.... Myslicie ze jest sens w ogole mierzyć?
Tak mierzylam na początku i było cały czas powyżej 37, teraz wróciło do normy i normalnie 36,6 36,8. Wydaje mi się ze jest to związane z zaakceptowaniem ciąży przez organizm i teraz już normalnie funkcjonuje
Kochana najważniejsze, ze jednak się okazało, ze masz to discovery life i ttv... teraz już nic Cię nie ominieJejku jakie emocje ❤ ❤ ❤ Chyba najlepiej tak z zaskoczenia Jaka ty musisz byc teraz szczesliwa Ja ogladalm wczoraj z Łukim ten film. Ta pierwsza para to powinna sie u Pasniczka leczyc - nie wiecie czy im sie udalo? Ta druga to tak dziewnie ze dziewczyna sie tak podlamala po pierwszym razie no ale kazdy przezywa to na swoj sposob. Na nazym miejscu to by sie dziewczyna chyba pochlastala... Mysle ze powinni rozwazyc nasienie dawcy bo doczytalam ze drugi raz tez sie nie udal... A ta trzecia to taka smieszka jak my Oczywiscie staralam sie nie rozbeczec bo bylo kilka takich momentow a twardo udawalam ze nic mi nie jest
reklama
Kochana zasłużone śniadanko, ale musi Ci wspaniale smakować po takich cudownych wiadomościach GratulacjeNo to teraz śniadanie z widokiem
Podziel się: