reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem nowa :) jutro zaczynam stymulację. pierwszy zastrzyk z ovaleapu. Boję się jak cholerka. Zastrzyków też ale tego wszystkiego co przede mną. Tyle czasu na to czekałam a teraz się po prostu cykam :( ranyy... mam nadzieję ze jutro nie ucieknę mężowi spod igły :) trzymajcie kciuki. sorki ale musiałam się wygadać .... Pozdrawiam.
Hej:) przygotuj sie po prostu na czekanie i cierpliwosc to przy in vitro zlota cecha:) na nic sie nie nastawiaj. Zastrzyki nie sa takie straszne😉 udaje sie za 1 razem ale udaje sie tez i za 8.. To chyba moj przypadek. Muszę w koncu usiąść i policzyć;)

Cześć dziewczyny. Jestem nowa :) jutro zaczynam stymulację. pierwszy zastrzyk z ovaleapu. Boję się jak cholerka. Zastrzyków też ale tego wszystkiego co przede mną. Tyle czasu na to czekałam a teraz się po prostu cykam :( ranyy... mam nadzieję ze jutro nie ucieknę mężowi spod igły :) trzymajcie kciuki. sorki ale musiałam się wygadać .... Pozdrawiam.

Witaj. Nie bój się, to nic strasznego. Mi też mąż dawał zastrzyki. Jak bolało zamykałam oczy i wyobrażałam sobie nasze maleństwo i jakoś nagle wszystkie bóle mi mijały i już żaden zastrzyk nie bolał. Powodzenia! Dużo pięknych jaj! 😄

Hej kochane moje. My właśnie na lotnisku. Poznalam nasza Basie czyli @Aduś16 . Zjadlysmy pierożki i strzeliłysmy sobie po piweczku🍻 Naprawdę wspaniała osoba. Rozgadana i wesola. Uwielbiam takich ludzi. Naprawdę fajnie było sie poznać w realu😉az mi dzien milo zlecial
Aniu, to ja się czuje zaszczycona że Was poznałam, w rzeczywistości nie mogłam się oprzeć wrażeniu jaka pozytywna z Was para ale też jak fajna osoba jest każde z Was indywidualnie ;) Do tego nie potrzeba lat znajomości aby wiedzieć że trafiło się na wyjątkowych ludzi. Wasze dziecko będzie szczęściarzem :p
A ja drogie koleżanki byłam na MEZOTERAPII w Invikcie jak kolwiek dziwacznie to brzmi :laugh2: Mam nadzieję że moje jajniki będą teraz z 10 lat młodsze niż ich właścicielka hahahaha.... A tak na serio to na cuda nie licze, może jakiś jeden zarodek chociaż z tych eksperymentów się uda sklecic! Może złożę na Wielkanoc koszyk pełen jaj to na wydmuszki kilka zostanie :laugh2: Mina mojego lekarza bezcenna jak mu wymienilam listę suplementów jakie przyjmuje do tego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dopytalam wreszcie lekarza czy mogę zbadać krzywą cukrową żeby wykluczyć IO ale się aż zaczął sśmiać że u mnie to na pewno nie jest problem.. Nie mam PCO, nadwagi itd.. Myślę że wie co mówi..

Będzie dobrze✊✊✊pierwsze koty za płoty, a potem będzie łatwiej.

Witaj. Nie bój się, to nic strasznego. Mi też mąż dawał zastrzyki. Jak bolało zamykałam oczy i wyobrażałam sobie nasze maleństwo i jakoś nagle wszystkie bóle mi mijały i już żaden zastrzyk nie bolał. Powodzenia! Dużo pięknych jaj! 😄
Ale Wy macie dobrze, że Wam mężowie robią zastrzyki☺️Mój nie zrobił mi ani jednego (ani teraz ani 2 lata temu). To raczej on w naszym związku bardziej boi się igieł niż ja😉

reklama
Do góry