Śliwka12345
Fanka BB :)
Ha ha bo laboratoria są do d...A wiecie dlaczego nie ma jeszcze koronowirusa w polsce? ......
Bo Jarek zabronil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha bo laboratoria są do d...A wiecie dlaczego nie ma jeszcze koronowirusa w polsce? ......
Bo Jarek zabronil
Hej przygotuj sie po prostu na czekanie i cierpliwosc to przy in vitro zlota cecha na nic sie nie nastawiaj. Zastrzyki nie sa takie straszne udaje sie za 1 razem ale udaje sie tez i za 8.. To chyba moj przypadek. Muszę w koncu usiąść i policzyćCześć dziewczyny. Jestem nowa jutro zaczynam stymulację. pierwszy zastrzyk z ovaleapu. Boję się jak cholerka. Zastrzyków też ale tego wszystkiego co przede mną. Tyle czasu na to czekałam a teraz się po prostu cykam ranyy... mam nadzieję ze jutro nie ucieknę mężowi spod igły trzymajcie kciuki. sorki ale musiałam się wygadać .... Pozdrawiam.
Cześć dziewczyny. Jestem nowa jutro zaczynam stymulację. pierwszy zastrzyk z ovaleapu. Boję się jak cholerka. Zastrzyków też ale tego wszystkiego co przede mną. Tyle czasu na to czekałam a teraz się po prostu cykam ranyy... mam nadzieję ze jutro nie ucieknę mężowi spod igły trzymajcie kciuki. sorki ale musiałam się wygadać .... Pozdrawiam.
Aniu, to ja się czuje zaszczycona że Was poznałam, w rzeczywistości nie mogłam się oprzeć wrażeniu jaka pozytywna z Was para ale też jak fajna osoba jest każde z Was indywidualnie Do tego nie potrzeba lat znajomości aby wiedzieć że trafiło się na wyjątkowych ludzi. Wasze dziecko będzie szczęściarzemHej kochane moje. My właśnie na lotnisku. Poznalam nasza Basie czyli @Aduś16 . Zjadlysmy pierożki i strzeliłysmy sobie po piweczku Naprawdę wspaniała osoba. Rozgadana i wesola. Uwielbiam takich ludzi. Naprawdę fajnie było sie poznać w realuaz mi dzien milo zlecial
Pewnie. Ja sprawdzę w tej aptece, tam otwierają o 8.I dam znać. Do jutraNie, nie namierzyłam. Rano jeszcze marek zobaczy w Koszalinie. Jak nie bedzie to się odezwę dobrze? Dziękuję [emoji8]
Będzie dobrzepierwsze koty za płoty, a potem będzie łatwiej.Cześć dziewczyny. Jestem nowa jutro zaczynam stymulację. pierwszy zastrzyk z ovaleapu. Boję się jak cholerka. Zastrzyków też ale tego wszystkiego co przede mną. Tyle czasu na to czekałam a teraz się po prostu cykam ranyy... mam nadzieję ze jutro nie ucieknę mężowi spod igły trzymajcie kciuki. sorki ale musiałam się wygadać .... Pozdrawiam.
Ale Wy macie dobrze, że Wam mężowie robią zastrzykiMój nie zrobił mi ani jednego (ani teraz ani 2 lata temu). To raczej on w naszym związku bardziej boi się igieł niż jaWitaj. Nie bój się, to nic strasznego. Mi też mąż dawał zastrzyki. Jak bolało zamykałam oczy i wyobrażałam sobie nasze maleństwo i jakoś nagle wszystkie bóle mi mijały i już żaden zastrzyk nie bolał. Powodzenia! Dużo pięknych jaj!