No to widzę ze nie tylko ja nie śpię... Od transferu padam o 22 i oczy jak 5 zlotych od 4 rano dobrze ze mam L4 bo bym była zombie....Tak więc tego... Dobrze ze położyłam się wcześnie to chociaż trochę pospalam, bo teraz tak od 2 godzin młody znów na prochach i bawi się w najlepsze...
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Mi mierzyli w szpitalu i codziennie bylo 36.6. A sama nie mierze.@Liliana87 @Artemida90 mierzycie sobie temperature? Ja mierzylam. Przewaznie 37 bylo. Dzis 36.6 hmmmm.... Myslicie ze jest sens w ogole mierzyć?
Kiedys spotkamy sie wszystkie w realu I będziemy narzekać na rozstępy i zbędne kilogramy po ciążyHej kochane moje. My właśnie na lotnisku. Poznalam nasza Basie czyli @Aduś16 . Zjadlysmy pierożki i strzeliłysmy sobie po piweczku Naprawdę wspaniała osoba. Rozgadana i wesola. Uwielbiam takich ludzi. Naprawdę fajnie było sie poznać w realuaz mi dzien milo zlecial
Skład ma super .. tylko trzeba 4 tabsy wciągać . Przy jednej to są dawki jak przy” normalnych” witaminach . Ale zawsze łykasz 4 a nie 12 dziennieCoś takiego plus lkarnityna i q10Zobacz załącznik 1087088
motylek24
Mój mąż robił mi zastrzyki na początku potem pojechałam sama do Białegostoku i przyszła niedziela, musiałam sobie poradzić. Wyszło na to, że mąż dźgał mnie okrutnie i czasem bolało, o niebo lepiej samej mi wychodziłoAle Wy macie dobrze, że Wam mężowie robią zastrzykiMój nie zrobił mi ani jednego (ani teraz ani 2 lata temu). To raczej on w naszym związku bardziej boi się igieł niż ja
Netiaskitchen
Laseczki miłego i owocnego dnia!!!
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajcie pls. Boję się jak cholera...
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajcie pls. Boję się jak cholera...
Liliana87
Trzymam kciuki! Nie bój się!! To będzie piękny widok [emoji173]Laseczki miłego i owocnego dnia!!! [emoji8]
Trzymajcie [emoji110][emoji110][emoji110]pls. Boję się jak cholera...
Ja dziś wstalam i jak wczoraj czystonrak dzis znow kawa z mlekiem.. po śniadaniu pojde powolutku na krew. Zrobie sobie progesteron, a potem chyba skorzystam z dobroci mojej dr i wybiorę się do niej na dyżur i tez sie zdecyduje na usg.. będę spokojniejsza..
Jej. Czy te nerwy nam kiedys mina??
Czekam na wieści od razu!!! [emoji8]
Netiaskitchen
Dam znać na pewno.Trzymam kciuki! Nie bój się!! To będzie piękny widok [emoji173]
Ja dziś wstalam i jak wczoraj czystonrak dzis znow kawa z mlekiem.. po śniadaniu pojde powolutku na krew. Zrobie sobie progesteron, a potem chyba skorzystam z dobroci mojej dr i wybiorę się do niej na dyżur i tez sie zdecyduje na usg.. będę spokojniejsza..
Jej. Czy te nerwy nam kiedys mina??
Czekam na wieści od razu!!! [emoji8]
A Ty dawaj znać czy szukać Ci tego prolutexu
Liliana87
Możesz kochana zapytac w tej aptece obok. Bo boje się, ze Marek nie znajdzie. Właśnie mi napisał, ze oddał krew i musi jechac do dwóch różnych szpitali zeby zalatwic okuliste i laryngologa A potem wrócić do medycyny. Pol dnia moze stracić A próbujemy się dodzwonić do aptek w Slupsku i tam nikt nie odbiera. Jak będzie prolutex u Ciebie to od razu wyśle Ci kod i pesel. Podasz mi konto i prześle pieniążki elixirem. Może do piątku dojdzie do mnie ze stolycyDam znać na pewno.
A Ty dawaj znać czy szukać Ci tego prolutexu[emoji8]
reklama
Netiaskitchen
Ile opakowań potrzebujesz? W sensie o ile pytać?Możesz kochana zapytac w tej aptece obok. Bo boje się, ze Marek nie znajdzie. Właśnie mi napisał, ze oddał krew i musi jechac do dwóch różnych szpitali zeby zalatwic okuliste i laryngologa A potem wrócić do medycyny. Pol dnia moze stracić A próbujemy się dodzwonić do aptek w Slupsku i tam nikt nie odbiera. Jak będzie prolutex u Ciebie to od razu wyśle Ci kod i pesel. Podasz mi konto i prześle pieniążki elixirem. Może do piątku dojdzie do mnie ze stolycy
Podziel się: