reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej kochane moje. My właśnie na lotnisku. Poznalam nasza Basie czyli @Aduś16 . Zjadlysmy pierożki i strzeliłysmy sobie po piweczku🍻 Naprawdę wspaniała osoba. Rozgadana i wesola. Uwielbiam takich ludzi. Naprawdę fajnie było sie poznać w realu😉az mi dzien milo zlecial
Kiedys spotkamy sie wszystkie w realu ☺️I będziemy narzekać na rozstępy i zbędne kilogramy po ciąży 😍❤️🙏🏼

Ale Wy macie dobrze, że Wam mężowie robią zastrzyki☺️Mój nie zrobił mi ani jednego (ani teraz ani 2 lata temu). To raczej on w naszym związku bardziej boi się igieł niż ja😉
Mój mąż robił mi zastrzyki na początku potem pojechałam sama do Białegostoku i przyszła niedziela, musiałam sobie poradzić. Wyszło na to, że mąż dźgał mnie okrutnie i czasem bolało, o niebo lepiej samej mi wychodziło:)

Laseczki miłego i owocnego dnia!!! 😘
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajcie ✊✊✊pls. Boję się jak cholera...

Laseczki miłego i owocnego dnia!!! [emoji8]
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajcie [emoji110][emoji110][emoji110]pls. Boję się jak cholera...
Trzymam kciuki! Nie bój się!! To będzie piękny widok [emoji173]
Ja dziś wstalam i jak wczoraj czystonrak dzis znow kawa z mlekiem.. po śniadaniu pojde powolutku na krew. Zrobie sobie progesteron, a potem chyba skorzystam z dobroci mojej dr i wybiorę się do niej na dyżur i tez sie zdecyduje na usg.. będę spokojniejsza..
Jej. Czy te nerwy nam kiedys mina??
Czekam na wieści od razu!!! [emoji8]

Trzymam kciuki! Nie bój się!! To będzie piękny widok [emoji173]
Ja dziś wstalam i jak wczoraj czystonrak dzis znow kawa z mlekiem.. po śniadaniu pojde powolutku na krew. Zrobie sobie progesteron, a potem chyba skorzystam z dobroci mojej dr i wybiorę się do niej na dyżur i tez sie zdecyduje na usg.. będę spokojniejsza..
Jej. Czy te nerwy nam kiedys mina??
Czekam na wieści od razu!!! [emoji8]
Dam znać na pewno.
A Ty dawaj znać czy szukać Ci tego prolutexu😘

Dam znać na pewno.
A Ty dawaj znać czy szukać Ci tego prolutexu[emoji8]
Możesz kochana zapytac w tej aptece obok. Bo boje się, ze Marek nie znajdzie. Właśnie mi napisał, ze oddał krew i musi jechac do dwóch różnych szpitali zeby zalatwic okuliste i laryngologa A potem wrócić do medycyny. Pol dnia moze stracić A próbujemy się dodzwonić do aptek w Slupsku i tam nikt nie odbiera. Jak będzie prolutex u Ciebie to od razu wyśle Ci kod i pesel. Podasz mi konto i prześle pieniążki elixirem. Może do piątku dojdzie do mnie ze stolycy ;)

reklama
Możesz kochana zapytac w tej aptece obok. Bo boje się, ze Marek nie znajdzie. Właśnie mi napisał, ze oddał krew i musi jechac do dwóch różnych szpitali zeby zalatwic okuliste i laryngologa A potem wrócić do medycyny. Pol dnia moze stracić A próbujemy się dodzwonić do aptek w Slupsku i tam nikt nie odbiera. Jak będzie prolutex u Ciebie to od razu wyśle Ci kod i pesel. Podasz mi konto i prześle pieniążki elixirem. Może do piątku dojdzie do mnie ze stolycy ;)
Ile opakowań potrzebujesz? W sensie o ile pytać?

Do góry