reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dopiero nadrabiam forum, jeszcze tyle stron do przeczytania 😵 brzuch mam wielki cały czas, muszę szukać luźnych rzeczy w szafie, żeby się nie rzucał w oczy :) W nocy śniło mi się, że dzwonili z kliniki i nic się nie zapłodniło 😱 obudziłam się o 3 i nie mogłam spać. Ale na szczęście okazało się odwrotnie 🥰 z 6 zapłodnionych komórek zamrozili 5 blastek - dwie wczoraj, trzy dziś, podobno ładne i dobrej klasy, ale byłam w szoku i nie zapytałam o szczegóły, a 6 zarodek jeszcze walczy. Aż nie mogę w to uwierzyć 😊😊🥰
Ale piękny wynik 😍😊

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem nowa :) jutro zaczynam stymulację. pierwszy zastrzyk z ovaleapu. Boję się jak cholerka. Zastrzyków też ale tego wszystkiego co przede mną. Tyle czasu na to czekałam a teraz się po prostu cykam :( ranyy... mam nadzieję ze jutro nie ucieknę mężowi spod igły :) trzymajcie kciuki. sorki ale musiałam się wygadać .... Pozdrawiam.

Do góry