cikulinka
Fanka BB :)
Drozdzowa maska Babci agafii w pudeleczkuKochana mozesz mi napisac ktora to ta maska drożdżowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drozdzowa maska Babci agafii w pudeleczkuKochana mozesz mi napisac ktora to ta maska drożdżowa?
I ja ja w naturze kupilam za niecale 13zlDrozdzowa maska Babci agafii w pudeleczku
Kurde ale ta „moja” maska jest sławnaAno i jeszcze zapomnialam zakupilam te wasza maske drozdzowa no super po niej wlosy sa ... Juz chyba 3/4opakowania zuzylam zapach no poprostu drozdze ale wlosy rewelka tylko co 2 tygodnie trzeba grzywe obcinac bo tak zasuwaja
Ale piękny wynikDopiero nadrabiam forum, jeszcze tyle stron do przeczytania brzuch mam wielki cały czas, muszę szukać luźnych rzeczy w szafie, żeby się nie rzucał w oczy W nocy śniło mi się, że dzwonili z kliniki i nic się nie zapłodniło obudziłam się o 3 i nie mogłam spać. Ale na szczęście okazało się odwrotnie z 6 zapłodnionych komórek zamrozili 5 blastek - dwie wczoraj, trzy dziś, podobno ładne i dobrej klasy, ale byłam w szoku i nie zapytałam o szczegóły, a 6 zarodek jeszcze walczy. Aż nie mogę w to uwierzyć
To teraz jak sprawdziłaś to kup sobie z Np Allegro. Tam masz za popowe cenyI ja ja w naturze kupilam za niecale 13zl
Ja dałam 10f na ebayuI ja ja w naturze kupilam za niecale 13zl
Łooooooooola Boga na Allegro jest chyba za około 6-7 złJa dałam 10f na ebayu
A robiłaś badania prenatalne? Wszystko ok? Ja się zastanawiam am czy robić trzecieJa mam na 25 maj.
Wiesz ja przesadzam czasami stąd te wyrzuty