reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie! Mała aktualizacja: u mnie łącznie 9-10 ok. 20-milimetrowych pęcherzyków. Punkcja w środę, ale transfer odroczony ze względu na grube endometrium (17 mm). Trzymajcie kciuki, żeby było dużo komórek i żeby się zapłodniły. To na początek :) potem poproszę o kciuki za pozostałe etapy :)

Kciuki zaciśnięte 👍👍👍 💪💪💪

reklama
Witam
Trochę Was tu podczytuje.
My z mężem zaczynamy Swoje pierwsze kroki z invitro.
Narazie zaczęłam brać tabletki anty ;)
W czwartek wizyta i dalsze kroki.Mamy iść długim protokołem ;)
Nie wiem czego mam się teraz spodziewać na wizycie ?Czy będą jakieś usg,badania?może coś podpowiecie ;)
U nas invitro z badaniem zarodków Z PDG..

Ja też szłam długim protokołem, najpierw miałam 14 dni samych antykoncepcyjnych, wtedy jeszcze 7 tabletek antykoncepcyjnych + 7 zastrzyków z Gonopeptylu, wtedy 6 zastrzyków z Gonopeptylu, a wtedy 11 zastrzyków z Gonopeptylu + 11 zastrzyków z menopuru w dawce 200j. Następnego dnia o 20 zastrzyk z ovitrelle i dwa dni później o 8 punkcja. Ja jak dostalam tabletki antykoncepcyjne to kolejną wizytę miałam po 13 dniach po zastrzyki do stymulacji.

Dziewczeta jeszcze pytanie czy te chlamydie to chyba trzeba robic jakos w pierwszej fazie cyklu tak jak cytologie dobrze pamietam ? Matko jak ja za wami tesknilam ale powiem wam ze boje sie tych zmian z kiniki. Nie ma doktorka i jakos tak czuje sie dziwnie olana zeby chociaz napomknal ze go nie bedzie ale z drugiej strony powinnam sie spodziewac bo pesel mowil swoje.... No i powiem wam za juz dawno przed okresem nie bylo tak ze mnie nie bola piersi az w szoku jestem. Ciekawa jestem tylko ile sie @spozni

reklama
Do góry