reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi sie wydaje ze jakbym przytyla to poszlo by tylko w dupe a plecy z tylu z przodu dalej byly by takie same :-) :):-) :):-) :) Bardziej cie mialam za taka rudzinke z piegami [emoji23][emoji23][emoji23] bo ta NIE agatka mnie troche zmylila ;) A ty masz taka przyjemną buziknke [emoji1][emoji1][emoji1] nasz opierdalaczu...[emoji7][emoji7][emoji7]
Ej ja przytylam 10kg w 6 miesiecy po przyjezdzie tutaj. Dzieki Bogu, ze poszlo nie tylko w dupe, bo bylabym jak Kardaszianka, a tak to po rostu zrobilam sie cala okragla [emoji55] i nagle sie okazalo, ze mam cycki [emoji16][emoji23] Jedyny pozytyw z tej sytuacji eehhh... Ale co zrobic jak ja kocham jesc [emoji16]

reklama
Ej ja przytylam 10kg w 6 miesiecy po przyjezdzie tutaj. Dzieki Bogu, ze poszlo nie tylko w dupe, bo bylabym jak Kardaszianka, a tak to po rostu zrobilam sie cala okragla [emoji55] i nagle sie okazalo, ze mam cycki [emoji16][emoji23] Jedyny pozytyw z tej sytuacji eehhh... Ale co zrobic jak ja kocham jesc [emoji16]
Przestan ;) Kochanego cialka nigdy za wiele. Moj m gdyby dalo rade to am by mnie z checia pasl czym popadnie zeby tylko miala takie cycorki ;)

Hej. A próbowałaś w tej aptece przy invikcie? Jak wczesniej szukalam to dzwonilam wszedzie i tam mieli wiekszy zapas. Jeszcze dr Niedbala mówiła ze w aptece klinicznej musi byc i byl. :)

@NadziejaJest Nie pytałam tam, bo nigdy nie było problemów ze sprowadzeniem. A teraz brakuje lekow w aptece 🤷‍♀️
Jutro polecę rano na progesteron. Po południu będzie wynik i do niego napisze. Mam jeszcze zastrzyki na 5 dni, zabraknie mi 4 szt do wizyty ;(
@Liliana87 może przepisz Ci e-receptę jak coś ;)

Maksik znowu dostal psychozy z powodu rosnacych zebow a ty przy tym wyrywasz sobie wlosy z glowy ;)
Dobra, masz te nagrode, bo nie mogę czytac jak się męczycie 😀😀😀No chory jednak znowu... Zęby zębami, ale byliamy u lekarza i znowu infekcja wirusowa, coś tam w gardle, glut wiadomo i gorączka do kompletu. Na pocieszenie usłyszałam, ze na pewno nie ma grypy UWAGA HIT "bo dziecko z grypą to zupełnie inaczej wygląda"...
No więc zamiast do zlobka to jutro jedzie do babci, a w środę siedzi ze mną. Jak w środę ozdrowieje to ide do pracy w czwartek, a jak nie to zamiast do pracy idę na L4 i będę kurować chorusia.
@Tasza u mnie dziś mamoza kleista była (a dla mnie to nowość w takim nasileniu)
No i ważne info: kotlety mielone jedną ręką da się uformować i usmażyć. Nie wierzcie, jak ktoś będzie Wam wmawiał ze to niemożliwe 😂😂😂

reklama
Do góry