reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobra, masz te nagrode, bo nie mogę czytac jak się męczycie 😀😀😀No chory jednak znowu... Zęby zębami, ale byliamy u lekarza i znowu infekcja wirusowa, coś tam w gardle, glut wiadomo i gorączka do kompletu. Na pocieszenie usłyszałam, ze na pewno nie ma grypy UWAGA HIT "bo dziecko z grypą to zupełnie inaczej wygląda"...
No więc zamiast do zlobka to jutro jedzie do babci, a w środę siedzi ze mną. Jak w środę ozdrowieje to ide do pracy w czwartek, a jak nie to zamiast do pracy idę na L4 i będę kurować chorusia.
@Tasza u mnie dziś mamoza kleista była (a dla mnie to nowość w takim nasileniu)
No i ważne info: kotlety mielone jedną ręką da się uformować i usmażyć. Nie wierzcie, jak ktoś będzie Wam wmawiał ze to niemożliwe 😂😂😂
UUUUUU jak ja nie lubie glutow zwlaszcza u dzieci. A moj brat to swojemu synkowi jakas rurka wciagal do geby :no::no::no: nawet nie moge o tym myslec...!!!!!!!!!!!!!!

reklama
UUUUUU jak ja nie lubie glutow zwlaszcza u dzieci. A moj brat to swojemu synkowi jakas rurka wciagal do geby :no::no::no: nawet nie moge o tym myslec...!!!!!!!!!!!!!!
No, z roznych aspiratorów tez uzywam takiego zwyklego do ust. Najlepiej dziala jak dla mnie.
Tez nienawidzę glutow. Mlody chyba bardziej od samych glutow to nienawidzi tylko samego ich wyciągania 😀

Tak, on mi daje e- recepty. Dziś w ciągu godziny juz byla;)
A namierzylaś ten prolutex? Bo ja jutro będę w tej naszej invikcie nawet 2 razy i caly dzien będę krążyć po mieście bo mam jeszcze badania okresowe do zrobienia, to mogę sprawdzić w tej aptece i jak chcesz to Ci zakupię i nawet noge od razu jutro wysłać. Daj znać czy nadal potrzeba.

reklama
Do góry