bazylia128
Fanka BB :)
Ja zaczynam stymulacje we wtorek pierwsza wizyta I oczywiscie troche jestem po przejsciach...Ale teraz glowa nastawiona na glowny cel ❤ ❤ ❤He he co tam bazylko i ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynam stymulacje we wtorek pierwsza wizyta I oczywiscie troche jestem po przejsciach...Ale teraz glowa nastawiona na glowny cel ❤ ❤ ❤He he co tam bazylko i ciebie?
Bidulek[emoji173][emoji173][emoji173]Miał pobieraną krew jakiś miesiąc temu aby sprawdzić coś związane z moczem i w poniedziałek mam wyniki odebrać. Z tym kotem to w ogóle mam przeboje, cierpi na chorobę dziąseł i te jego własne dziąsła traktują zęby jak wroga [emoji33][emoji33][emoji33]. Już ma wyrwane z 5 zębów i daje mu ciągle tabletki
Wlasnie dostalam okres Kuzwa wyliczyl co do dniaHmm, coś w sumie w tym jest że niektore dziewczyny dostają okres mimo leków. Nigdy tak nie miałam. Ale myślę ze skoro antyki skończone to estrofem jest na dalsze wyciszanie przed startem. W sumie to pewnie okres dostaniesz. A ten pseudo okres po antykach miałaś?
No i widzisz Wszystko się układaWlasnie dostalam okres Kuzwa wyliczyl co do dnia
Dobrych masz teściówTak to juz tez jest moja godzina po dwoch kawach Boje sie ze o nich zapomne i wsiade do samochodu z samymi torbami Caly czas sobie ukladam w glowie jak ladnie zareagowac i nie patrzec od razu na torby [emoji23] [emoji23] [emoji23] i jeszcze maja watrobianke
I tak trzymaćJa zaczynam stymulacje we wtorek pierwsza wizyta I oczywiscie troche jestem po przejsciach...Ale teraz glowa nastawiona na glowny cel ❤ ❤ ❤
No niby tak ale ja na nich i tak czasami narzekam Tesciowa jest tak zakochana w swoim wnuczku, ze nie wiem czy jest to bardziej mozliwe... I caly czas mi o nim nawala... Teraz na urodziny kupila mu rower i kask i pojemnik na sniadanie i oczywiscie ja przy okazjj dostalam okolo 100 zdjec jak Jasiek na rowerze jezdzi No przeciez robie co moge a oni mysla ze jak mi pokaza jak to fajnie jest miec dziecko to moze mi sie zachceDobrych masz teściów