reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej, nie łam się [emoji8]. Takie małe kundelki zazwyczaj długo żyją. Duże psy żyją krócej i ta suczka @Murawa to bardzo długo żyła.
Mojej siostry pies żył 18lat i musiała go uśpić po tym jak go obce psy pogryzły. Nie mógł biedny już dojść do siebie [emoji853]
Tak masz racje. Male pieski dlugo zyja. Musi jeszcze wychowac moje dziecko. Moja jest wysterylizowana i to tez podobno ma duzy wplyw. Tylko kurna musze ja jakos odchudzic. A ona tak wymusza jedzenie ze caly czas brzeczy nad uchem ;)

reklama
Hej, nie łam się [emoji8]. Takie małe kundelki zazwyczaj długo żyją. Duże psy żyją krócej i ta suczka @Murawa to bardzo długo żyła.
Mojej siostry pies żył 18lat i musiała go uśpić po tym jak go obce psy pogryzły. Nie mógł biedny już dojść do siebie [emoji853]
Masz rację, bardzo długo. Średnio ta rasa żyje 8-10lat....
Ale rozpieszczona była. Bardzo przez moją Mamę. Wkurzałam się o to strasznie, bo taki pies musi być ułożony.
Mądra była psina. Jedyna w swoim rodzaju.
Bardzo za Nią tęsknię.

Wykastrowany, i zawsze mnie budził jak chciał wyjść [emoji848]. Nawet nie trzymam kuwety w domu, bo nigdy nic nie narobił w domu
To może ogarnij mu dodatkową kuwetę w domu, niech ma wybór. Mozesz też skoczyc z nim do weta zeby wykluczyć jakąś infekcje np. Ukladu moczowego. Mocz z kota do badania pobiera sie niełatwo, szczególnie jak kotów jest więcej, no ale czasem trzeba

Masz rację, bardzo długo. Średnio ta rasa żyje 8-10lat....
Ale rozpieszczona była. Bardzo przez moją Mamę. Wkurzałam się o to strasznie, bo taki pies musi być ułożony.
Mądra była psina. Jedyna w swoim rodzaju.
Bardzo za Nią tęsknię.
Musiała mieć u ciebie super warunki i dużoooo miłości skoro tak długo z tobą była [emoji3590].
Uśmiechnij się, była z tobą szczęśliwa [emoji8]
Wiesz, na ukojenie żalu po jednym piesku jest drugi piesek. O pierwszym i tak nigdy nie zapomnisz ale możesz dać miłość i szczęście innemu [emoji8]

To może ogarnij mu dodatkową kuwetę w domu, niech ma wybór. Mozesz też skoczyc z nim do weta zeby wykluczyć jakąś infekcje np. Ukladu moczowego. Mocz z kota do badania pobiera sie niełatwo, szczególnie jak kotów jest więcej, no ale czasem trzeba
Miał pobieraną krew jakiś miesiąc temu aby sprawdzić coś związane z moczem i w poniedziałek mam wyniki odebrać. Z tym kotem to w ogóle mam przeboje, cierpi na chorobę dziąseł i te jego własne dziąsła traktują zęby jak wroga [emoji33][emoji33][emoji33]. Już ma wyrwane z 5 zębów i daje mu ciągle tabletki

Co robisz ze cie nie ma a jestes sama w domku? Ja dzisiaj nie biegam bo mnie nawala jak na okres a okresu nie ma. A moze on chcial przepisujaac mi estrofem zeby nie bylo tego okresu? @fredka84 porob nam jakies zdjecia ze swojej okolicy ;) Jak daleko masz do otwartego morza?
No raczej na estrofemie to bym się okresu nie spodziewała ☺️Antyki skończyłaś?

Jak przyjedzie z Łukaszem ta dziewczynka to dam juz jej koszyczek z zajaczkami wielkanocnymi :D A tesciowa byla w poznaniu na gieldzie WIELKANOCNEJ ;) podobno duzo pierolek mi kupila jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC:D:D:D Jak pojade po nich na dworzec to bede zwracala uwage tylko na torby a oni sa doczepke ;) Tak wiem przeciez ZARTUJE :-) :):-) :):-) :)

reklama
Co robisz ze cie nie ma a jestes sama w domku? Ja dzisiaj nie biegam bo mnie nawala jak na okres a okresu nie ma. A moze on chcial przepisujaac mi estrofem zeby nie bylo tego okresu? @fredka84 porob nam jakies zdjecia ze swojej okolicy ;) Jak daleko masz do otwartego morza?
Ja się wzięłam za odkurzanie i mycie podłóg - odwrotowiec jestem. Mogłam ci wczoraj zdjęcia zrobić jak po mega błocie biegłam [emoji33]. Drogi leśne wszystkie są strasznie rozwalone przez firmy leśne [emoji33].
Idę biegać ok 11.30 ale delikatnie mnie kostka boli, jak nie dam rady to będzie spacer. Coś tam ci popstrykam ale szału u nas nie ma z widokami.
Do morza ok 100km mam

Do góry