bazylia128
Fanka BB :)
A wiesz ile dziewczynek zlozylo ci zycznia urodzinoweHe he co tam bazylko i ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz ile dziewczynek zlozylo ci zycznia urodzinoweHe he co tam bazylko i ciebie?
OOOOOOOOOOOO tesciowa zadzwonila ze jednak pojada pozniejszym pociagiem ;( Bo srasiek jest smutny ze wyjadaOglądam na Ttv Down the road i jestem wzruszona tymi ludźmi [emoji7]. Kossakowski jest zajebisty i mam do nich super podejście [emoji3590]. Oglądałyście?
Ja nie mam TTV a rodzice mi wciskali ze wszyscy to majaOglądam na Ttv Down the road i jestem wzruszona tymi ludźmi [emoji7]. Kossakowski jest zajebisty i mam do nich super podejście [emoji3590]. Oglądałyście?
Zobaczysz jak to bedzie jak już u Was sie pojawi dzidzia. Oszaleje drugi raz i nie będziesz się mogla odgonić. Przynajmniej wiesz,ze będzie dobra babcia. Bo moja teściowa nigdy nie przejawiala syndromu babci.. już kiedyś o tym pisałam. Moi rodzice mają już 5 wnuków w tym Dżule na wychowaniu. Nie są też jakoś przesadnie wylewni, wszystko Z umiarem ale się interesują. Wyobraź sobie,ze moja teściowa nie wie o ciąży i się szybko nie dowie. Co oczywiście Moi rodzice krytykują i uwazaja, ze powinnyśmy powiedzieć. Za szybko nie mamy zamiaru. Nie wie nawet , ze marek zmienia pracę. Powie jej kiedys jak już się zaklimatyzuje. Dwa tygodnie temu przyjechali, ona miała zostać na 2 tyg. Na szczescie pojechala. Zepsuło im sie auto w dniu w którym Melepeta mial wracać i na gwałt kupowali nowe. I teraz we wtorek przyjeżdżają je przerejesteowac. Będę udawała,ze nie ma mnie w domu. W każdym razie 2 tyg temu trafilam do szpitala, nie było mnie cały weekend A ona nawet nie zauważyła, ze mnie nie ma... ma tylko jedna synowa. Przychodziła do marka ciagle z jakas sprawa A nawet nie zapytala gdzie ja.. W niedzielę wyszlam ze szpitala, oni wyjeżdżali to przyszli sie pożegnać, ja blada, oczy podkrazone A ona stoi i mi nawija ile na auto musieli wydać. Przeprosiłam. Powiedzialam,ze mam jelitowke i nie bede się z nimi scickac i,ze ide sie położyć. Tyle. Takze ja już wiem na to bedzie wyglądało. A jak się pojawi dzidzia to nie będę jej zdjęć wysyłać, bo ona WSZYSTKO dosłownie wrzuca na fejsa..No niby tak ale ja na nich i tak czasami narzekam Tesciowa jest tak zakochana w swoim wnuczku, ze nie wiem czy jest to bardziej mozliwe... I caly czas mi o nim nawala... Teraz na urodziny kupila mu rower i kask i pojemnik na sniadanie i oczywiscie ja przy okazjj dostalam okolo 100 zdjec jak Jasiek na rowerze jezdzi No przeciez robie co moge a oni mysla ze jak mi pokaza jak to fajnie jest miec dziecko to moze mi sie zachce
Tak. Przed chwila. Ale musiałam przełączyć bo płacze. [emoji25] mojej mamy siostra rodzona ma syna z zespolem Downa. Karol ma juz ponad 25 lat. Ma głęboki stopień upośledzenia. Nie mówi. Nie rosnie. Chodzi, ale jak się zatrzyma to jest problem. Ma problem z przelykaniem. Je tylko papkę. Do tego po operacji serca od razu, nosi aparaty słuchowe bo nie słyszy. Wydaje tylko dźwięki. Jest przytulasny. Moja mame lubial najbardziej. Lubial, bo po śmierci dziadka rodzina się bardzo poklucila i juz nie mamy z nimi kontaktu.Oglądam na Ttv Down the road i jestem wzruszona tymi ludźmi [emoji7]. Kossakowski jest zajebisty i mam do nich super podejście [emoji3590]. Oglądałyście?
Udanej wycieczki !!!Kochane moje dziewczynki [emoji173]Bardzo Wam dziekuje za życzenia tak piękne i mam nadzieje ze się spełnią już niedługo [emoji254][emoji254] dziś jest tak piękny i słoneczny dzień ze nie mogłabym nawet się smucić ! Dobrze ze wczoraj się wypłakałam to dziś mam nowa energię [emoji254] mąż zabiera mnie na wycieczkę do Rewala spędzimy fajnie dzionek bo muszę nabrać optymizmu na transfer [emoji254][emoji254] dostałam dziś mnóstwo życzeń ale od Was te najważniejsze i najpiękniejsze [emoji110][emoji110]
Jejjjj jak to mozliwe ? Ale bym lukaszowi glowe suszyla na nich To straszne ;( przepraszam ale ja bym chyba ja zupelnie wyparla z pamieci ;( le ty jestes madrzejsza ode mnie i wiesz co robic Ja lukasza rodzicow widzialam kiedys kilka razy w dziecinstwie. A jak juz bylismy oficjalnie czyli po 2 miechach To Łukasz mnie do nich zabral i powiedzial TO JEST WLASNIE MONIKA Podalam im reke a tesciowa ze lzami w oczach mnie wysciskala. Poszlismy na spacer wypilsmy kawe i zaplanowala weekendowy wyjazd do Karpacza Łukasz ostal po nich dom bo jest duzy. Bartka splacili a sami sobie wybudowali maly domek pod lasem Jak tylko przeszli na emeryture to im sie zamarzyl taki maly domek zbez schodow na uboczu bo nasz to w centrum i mysle ze maja racje. Oni tam maja tylko dyzu salonz otwarta kuchnia lazienka ubikacja sypialnia jakies gajne obok kuchni np pomieszczenie na same sloiczki, i dwa pokoje. w jednym moja tesciowa trzyma i robi swoje dziela a drugi jest jak Jakiek i ich syn przyjezdzajaZobaczysz jak to bedzie jak już u Was sie pojawi dzidzia. Oszaleje drugi raz i nie będziesz się mogla odgonić. Przynajmniej wiesz,ze będzie dobra babcia. Bo moja teściowa nigdy nie przejawiala syndromu babci.. już kiedyś o tym pisałam. Moi rodzice mają już 5 wnuków w tym Dżule na wychowaniu. Nie są też jakoś przesadnie wylewni, wszystko Z umiarem ale się interesują. Wyobraź sobie,ze moja teściowa nie wie o ciąży i się szybko nie dowie. Co oczywiście Moi rodzice krytykują i uwazaja, ze powinnyśmy powiedzieć. Za szybko nie mamy zamiaru. Nie wie nawet , ze marek zmienia pracę. Powie jej kiedys jak już się zaklimatyzuje. Dwa tygodnie temu przyjechali, ona miała zostać na 2 tyg. Na szczescie pojechala. Zepsuło im sie auto w dniu w którym Melepeta mial wracać i na gwałt kupowali nowe. I teraz we wtorek przyjeżdżają je przerejesteowac. Będę udawała,ze nie ma mnie w domu. W każdym razie 2 tyg temu trafilam do szpitala, nie było mnie cały weekend A ona nawet nie zauważyła, ze mnie nie ma... ma tylko jedna synowa. Przychodziła do marka ciagle z jakas sprawa A nawet nie zapytala gdzie ja.. W niedzielę wyszlam ze szpitala, oni wyjeżdżali to przyszli sie pożegnać, ja blada, oczy podkrazone A ona stoi i mi nawija ile na auto musieli wydać. Przeprosiłam. Powiedzialam,ze mam jelitowke i nie bede się z nimi scickac i,ze ide sie położyć. Tyle. Takze ja już wiem na to bedzie wyglądało. A jak się pojawi dzidzia to nie będę jej zdjęć wysyłać, bo ona WSZYSTKO dosłownie wrzuca na fejsa..
co sie stalo?!Tak. Przed chwila. Ale musiałam przełączyć bo płacze. [emoji25] mojej mamy siostra rodzona ma syna z zespolem Downa. Karol ma juz ponad 25 lat. Ma głęboki stopień upośledzenia. Nie mówi. Nie rosnie. Chodzi, ale jak się zatrzyma to jest problem. Ma problem z przelykaniem. Je tylko papkę. Do tego po operacji serca od razu, nosi aparaty słuchowe bo nie słyszy. Wydaje tylko dźwięki. Jest przytulasny. Moja mame lubial najbardziej. Lubial, bo po śmierci dziadka rodzina się bardzo poklucila i juz nie mamy z nimi kontaktu.
Nie wiedzialam ze z zespolem Downa maja takie problemy i z przelykaniem i ze sluchem i ze wszystkim . Straszna choroba. A ostatnio wyczytalam ze to jest tylko jeden ubytek jakiegos chromosomuTak. Przed chwila. Ale musiałam przełączyć bo płacze. [emoji25] mojej mamy siostra rodzona ma syna z zespolem Downa. Karol ma juz ponad 25 lat. Ma głęboki stopień upośledzenia. Nie mówi. Nie rosnie. Chodzi, ale jak się zatrzyma to jest problem. Ma problem z przelykaniem. Je tylko papkę. Do tego po operacji serca od razu, nosi aparaty słuchowe bo nie słyszy. Wydaje tylko dźwięki. Jest przytulasny. Moja mame lubial najbardziej. Lubial, bo po śmierci dziadka rodzina się bardzo poklucila i juz nie mamy z nimi kontaktu.