reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Smalczyki to moja specjalność[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji39] tylko w tym roku nie było okazji pogodowych do przyrządzania [emoji848] i chyba pierwszy raz od dawiem dawna nie robiłam[emoji28] musze się poprawić zdecydowanie!!![emoji6]
Ja sama nigdy nie robiłam, nie umiem no.
Moja ciotka pyszny robiła z ziołami, smażoną cebulką i coś tam jeszcze było, chyba skwareczki. Pychota [emoji1786][emoji1786][emoji1786]

Niezła jestes [emoji1787] ja bym nie mogła pracować w meblowym. Mi też się wszystko szybko nudzi , oszalalabym.. A o Ikei nie wspomnę. Marek jest szczęśliwy,ze mamy tak daleko [emoji85][emoji85]
No to się zapowiada ciekawa niedziela.
A ta sąsiadka.. Może jak sie śmieje to popuszcza? Dlatego tak się za krocze trzyma [emoji23][emoji1787] my nie mamy fajnych sąsiadów. Jedni patologia, rozprowadzaja narko, chyba jakies układy z policją mają, bo zawsze z tego wychodzą.. policja podjeżdża zeby zamknąć delikwenta, on mówi,ze chce sie wykąpać, oni czekają w radiowozie A ten spierdziela przez okno i potem znika na pół roku za granicą... mieszka tam ich biedna matka pielęgniarka i ma takich dwóch synów i córkę, córka wyjechała A tych dwóch gagatkow.. I ich dupy z dziećmi, istna patologia.. reszty ludzi nie znam- wprowadziłam sie na osiedle ale jakoś tak nie ma sposobności. A z innych ciekawostek, pod nasza sypialnia w domku marka brat ma mięsny, więc codziennie od 4 słyszymy jak tasakiem rąbią świnie, od 8 słyszymy jak klienci przychodzą A kasjerki rechoczą.. niby idzie się przyzwyczaić ale w sobotę moj maz spi jak kamień A ja się wkurwiam. Dobrze,ze moja teściowa już tam nie prowadzi tego sklepu bo jak ja słyszałam, jej śmiech i w ogole głos to caly dzien mialam zepsuty..
Matko :o a jak bys sie z Markiem bzykala rano a tu smiech tesciowej :-) :):-) :):-) :) A ty wspominalas ze kiedys caly ten budeynek nalzeal do twojego tescia? Bylas tam kiedys fdzie teraz jest miesny ? Ja mam niestety sasiadow z kazdej strony... Jak sie wprowadzalam to Łukasz bramke na klucz zamykal bo wszyscy byli ciekawscy zwlaszcza ze u nas to sie wszystko szybko potoczylo i nikt mnie nie znal. Ale np moj sasiad ulubiony Bartek potrafi latem do nas rano przyjsc ze swoim kubkiem herbatki w filizance w nedziele o 8 rano. A np sasiadka dzowni w sobote albo kazdy wolny dzien pytajac sie gdzie ja znowy pojechalam i czy jak juz jestem w sklpeie to czy nie mogla bym jej kupic papieru toaletowego. Łukaszowi o tym oczywiscie nie mowie bo on jakos na poczatku bardzo sie denerwowal na takie zainteresowanie moja osoba. Ale ja to lubie jak chodze sobie ulica jest przyjamniej do kogo sie odezwac i zalozyc nowa sukienke ;)

Zawstydzacie mnie [emoji33]. Nie chcę tu wymuszać komplementów i ciągle niezbyt umiem je przyjmować, ale jestem w szoku że tak myślicie [emoji33]. Wypadałoby napisać: dziękuję [emoji8]
Ojejejku ❤ ja dopiero nadrabiam posty bo za duzo napisalam jak zwykle a jak juz wiesz godzina sie moja zaczyna ;) To ty taka skromnisia jestes ?? No naprawde kolejna @Liliana87 :-) :) Wiecie co dzieczynki mysle sobie czasami ze te nasze porazki in vitrowe jednak wywyluja u nas spore kompleksy ... ;(

reklama
Zawstydzacie mnie [emoji33]. Nie chcę tu wymuszać komplementów i ciągle niezbyt umiem je przyjmować, ale jestem w szoku że tak myślicie [emoji33]. Wypadałoby napisać: dziękuję [emoji8]
I nie wiem czemu az sie wzruszylam 😍 moje fredzioszka tak ladnie napisala i calkiem powaznie - dziewczyny wiecie ze to hormony ;)

Do góry