reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja nawet nie wiem jakie są aplikacje i jak to liczyć. Nieagatka chyba mi wyliczyla kiedys I jakoś się z lekarzem zgadzało. Ja OM mialam tez 31.12 , transfer 4dniowej blastki 21.01 a z usg w czwartek pokazało 8t0d.

Ja już jestem głupia powiem ci [emoji23] miałyśmy w tym samym dniu miesiączkę tylko ja miałam transfer 16.01 - 5dniowy zarodek - nie wiem czy blastka bo nic na temat niej nie powiedzieli - tylko ze 5dniowy.

Czyli tak u mnie

OM 31.12.2019
DT 16.01.2020 (dzień transferu)
5dniowy zarodek

Może ktoś mądry mi to ogarnie bo nie wiem co i jak. Cykle mam długie w pizdu i żaden kalkulator mi tego nie ogarnia

reklama
Nie kochana żadnych biadań mi nie zlecili jeszcze, w czwartek mam wizytę z doktor która mnie prowadziła przez in vitro to może ona coś zleci. Tutaj usg robią pielęgniarki i niewiele mówią. Także więcej dowiem się w najbliższy czwartek. Zaraz policzę sobie jak u mnie wyjdzie na twoim kalkulatorze. Kiedy miałaś OM?
29.12 byla ostatnia ale wg tej wirtualnej miesiaczki to 25.12. Ja u siebie wpisuje cykl 28dni. Bo tak jest wyliczony przez dr. I Ciebie sobie wyliczylam na tej mojej stronie to masz dzis 9tc+1. Miedzy nami 2dni roznicy wiec by sie zgadzalo:)
@Liliana87 Ciebie tez pozwolilam sobie wklikac;) i dzis 8tc+2.
Zobaczymy czy pokryje sie ta strona z moja wizyta.

Ja już jestem głupia powiem ci [emoji23] miałyśmy w tym samym dniu miesiączkę tylko ja miałam transfer 16.01 - 5dniowy zarodek - nie wiem czy blastka bo nic na temat niej nie powiedzieli - tylko ze 5dniowy.

Czyli tak u mnie

OM 31.12.2019
5dniowy zarodek

Może ktoś mądry mi to ogarnie bo nie wiem co i jak. Cykle mam długie w pizdu i żaden kalkulator mi tego nie ogarnia
Wg mnie dzis 9t1d. Data porodu 4.10.2020

29.12 byla ostatnia ale wg tej wirtualnej miesiaczki to 25.12. Ja u siebie wpisuje cykl 28dni. Bo tak jest wyliczony przez dr. I Ciebie sobie wyliczylam na tej mojej stronie to masz dzis 9tc+1. Miedzy nami 2dni roznicy wiec by sie zgadzalo:)

No to by się mniej więcej zgadzało bo aplikacje miesiączkowe przeliczyly różnie. Ale w większości zgadza się ze dziś 9tydz zaczęłam

Ja już jestem głupia powiem ci
emoji23.png
miałyśmy w tym samym dniu miesiączkę tylko ja miałam transfer 16.01 - 5dniowy zarodek - nie wiem czy blastka bo nic na temat niej nie powiedzieli - tylko ze 5dniowy.

Czyli tak u mnie

OM 31.12.2019
5dniowy zarodek

16.01 -5 (bo tyle dni mial zarodek) -15. Wtedy wyjdzie ta miesiaczka wirtualna.. I od tej daty cykl 28dni. Ja tak zrozuialam. Tak licze i wychodzi;)

Eeee mi wychodzi na Twojej stronce 8+4 i już nic nie rozumiem [emoji33][emoji33]

Aaaaaaa mówiłam [emoji23][emoji23][emoji23] to ja [emoji56] jak ja na nie wpadłam to były 2 sezony [emoji23] i też jednym ciągiem obejrzałam [emoji41]
A co do kontynuacji to teraz był 5 sezon ale podzielony na 2 części, czyli teraz czekamy na finałową cześć [emoji3590]
Wlasnie sobie powoli dawkuje ostatni sezon domu z papieru, bo kolejny w kwietniu , ale widzę,że nie ma co bo jest następna alternatywa;)

Czyli tak u mnie

OM 31.12.2019
5dniowy zarodek

Ja tez 5dniowa- poprawiłam wpis.
To by sie zgadzało. Tydzien różnicy
Nieagatka liczyła tak, od transferu odejmijesz 5 dni bo pieciodniowa, i od tego jeszcze jakieś umowne 15 dni na miesiączke. I tak jakoś to wychodzi . Lekarz tez jakos tak liczył tylko jemu wyszlo ze mialam miesiączke 02.01 - mówił,że to nie ma wiekszego znaczenia. Terwz jak pójdziesz na usg to z rozmiarów dzidzi Ci wyliczą.

I tak by sie zgadzalo;) bo w czwartek usg pokazało 8w0d ;)

reklama
Do góry