reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Nie kochana żadnych biadań mi nie zlecili jeszcze, w czwartek mam wizytę z doktor która mnie prowadziła przez in vitro to może ona coś zleci. Tutaj usg robią pielęgniarki i niewiele mówią. Także więcej dowiem się w najbliższy czwartek. Zaraz policzę sobie jak u mnie wyjdzie na twoim kalkulatorze. Kiedy miałaś OM?

@NadziejaJest ten kalkulator mi dziwnie pokazuje bo trzeba wpisać długość cyklu a u mnie to co - 3 miesiące bym musiała wpisać.... ja obliczam wg kalkulatora in vitro - podajesz datę transferu i ile dni miał zarodek

IMG_1938.JPG

Z tego wylicza tydzień bo tak na prawdę ciężko policzyć zwłaszcza ze cykl sztuczny a ja miałam podany zarodek szybciej niż te 5dni po teoretycznej owu tylko na 4dzien po zaczęciu brania progesteronu. Ostatnia miesiączkę miałam 31.12.2019

Kurcze ja to naprawde nie wiem co tzn bol kregoslupa :o wstyd sie przyznac ale ja chyba nogdy poza jakimis hantlami czy zakupami wiecej nie dzwigalam. Za dziecka mieszkalam w miescie wiec tez nie znam jakis wiekszcyh robot. Dzieckiem bylam zawsze bardzo aktywnym na wszystkich drzewach i budynkach mnie bylo widac ;) ale to wszystko to tylko zabawa a nie praca ;)
Ale ja tez fizycznie nie zasuwalam. Truskawki, jagody , borówki... po prostu bylam niska i wystrzelilam jak Filip z konopi i klapa. Cale rodzeństwo nasze ma problemy z kręgosłupem. Rodzice już tez. Takie GENY[emoji23]

@NadziejaJest ten kalkulator mi dziwnie pokazuje bo trzeba wpisać długość cyklu a u mnie to co - 3 miesiące bym musiała wpisać.... ja obliczam wg kalkulatora in vitro - podajesz datę transferu i ile dni miał zarodek

Zobacz załącznik 1086350

Z tego wylicza tydzień bo tak na prawdę ciężko policzyć zwłaszcza ze cykl sztuczny a ja miałam podany zarodek szybciej niż te 5dni po teoretycznej owu tylko na 4dzien po zaczęciu brania progesteronu. Ostatnia miesiączkę miałam 31.12.2019
A ja nawet nie wiem jakie są aplikacje i jak to liczyć. Nieagatka chyba mi wyliczyla kiedys I jakoś się z lekarzem zgadzało. Ja OM mialam tez 31.12 , transfer 5dniowej blastki 21.01 a z usg w czwartek pokazało 8t0d.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny , niema szans bym was nadrobiła . Przez jedna z was która poleciła Telefonistki [emoji23][emoji23][emoji23] zniknęłam z forum bo tak mnie pochłonęły 5 sezonów na raz [emoji23] a teraz jestem ciekawa czy będzie 6 sezon . Przyznać się która to była ? Albo lepiej Bazylia przypomnij mi [emoji23]
Aaaaaaa mówiłam 😂😂😂 to ja 😇 jak ja na nie wpadłam to były 2 sezony 😂 i też jednym ciągiem obejrzałam 😎
A co do kontynuacji to teraz był 5 sezon ale podzielony na 2 części, czyli teraz czekamy na finałową cześć ❤️

reklama
Do góry