Coś ty, tam jest w hu... oleju [emoji23]. Prawie szklanka. Jeszcze ci przepis na jakiś smalczyk zapodam i będzie po diecie [emoji12]Ale to widzę jest majonez dietetyczny !!!!
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Dobrze,ze walczycie. Plan jest zacny i trzymam kciuki by wszystko się udało [emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Usg dobrze, LH i progesteron zbadany czekam na wynik. W poniedziałek mam przyjechać na kolejne pobranie krwi i oznaczenie LH i ustalenie transferu. Na poniedzialek niby wskazuje owulacja _ zobaczymy. Zdecydowałam się że podajemy dwa zarodki. Badania nam aktualne przez 4 dni jeszcze więc szkoda było by stracić ważność i znowu je powtarzać.
Myślę że muszę działać z tym ostatnim podejście, bo przerwa nic nie zmieni... A dalej będę musiała. Entuzjazmu jakoś brak ale stanie w miejscu też nie dobre.
Ale olej roślinny !! A roślinki są zdrowe i dietetyczne. Jak frytki z ziemniaków które przecież jest warzywem !!Coś ty, tam jest w hu... oleju [emoji23]. Prawie szklanka. Jeszcze ci przepis na jakiś smalczyk zapodam i będzie po diecie [emoji12]
[emoji23][emoji23][emoji23] padłam [emoji23]. Dobra jesteś [emoji23]Ale olej roślinny !! A roślinki są zdrowe i dietetyczne. Jak frytki z ziemniaków które przecież jest warzywem !!
mary.m
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Usg dobrze, LH i progesteron zbadany czekam na wynik. W poniedziałek mam przyjechać na kolejne pobranie krwi i oznaczenie LH i ustalenie transferu. Na poniedzialek niby wskazuje owulacja _ zobaczymy. Zdecydowałam się że podajemy dwa zarodki. Badania nam aktualne przez 4 dni jeszcze więc szkoda było by stracić ważność i znowu je powtarzać.
Myślę że muszę działać z tym ostatnim podejście, bo przerwa nic nie zmieni... A dalej będę musiała. Entuzjazmu jakoś brak ale stanie w miejscu też nie dobre.
Bardzo dobry plan
bazylia128
Nie siedza i patrza jak ja sie pluchtam w wodzie. Powaznie ile bym nie siedziala tak dlugo beda one siedziec Ja w tygodniu najczesciej na szybciora prysznic a kiedy tylko moge to wanna. Zawsze po transferach mi wanny brakuje bo wtedy tylko szybciutki prysznic[emoji23][emoji23][emoji23].
Powiedz mu że ja to tylko prysznic a libido mam -100 i pożytku to że mnie nie będzie miał [emoji23].
A ogólnie to nie lubię się kąpać i myć - zmuszam się [emoji23]
A ty z tymi pieskami to jesteś udana [emoji23]. I one tak siedzą i w sufit patrzą???
Aneczka85_01
Cześć dziewczyny , niema szans bym was nadrobiła . Przez jedna z was która poleciła Telefonistki [emoji23][emoji23][emoji23] zniknęłam z forum bo tak mnie pochłonęły 5 sezonów na raz [emoji23] a teraz jestem ciekawa czy będzie 6 sezon . Przyznać się która to była ? Albo lepiej Bazylia przypomnij mi [emoji23]
NadziejaJest
Hej dziewczyny ja dziś miałam w planach tyyyyle zrobić.... a nie mam zmieru i sił na cokolwiek. W konsekwencji tylko pranie, zmieniłam pościel i umylam piekarnik bo dziś pizza będzie. Skończyłam piekarnik i padłam na kanapie. Mąż ogarnia podłogi. Ja muszę odsapnąć - za dużo zrobiłam. Dziś ciągną mnie pachwiny jakbym wczoraj jaki fitnes uprawiała [emoji33] chodzenie sprawia ból.
@NadziejaJest - kiedy ty masz wizytę? I który już tydzień?
@Liliana87 fajnie ze pozwolili ci wrócić do domu odpoczywaj
U mnie dziś aplikacje pokazują 9tydzien, boje się jak diabli święconej wody. Czuje ze wychodzi mi opryszczka na ustach, zawsze tak mam kiedy jestem osłabiona i boje się ze się rozwinie [emoji27] generalnie znowu jestem kłębkiem nerwów - boje się ze coś złego się dzieje z moim maluszkiem ze serduszko stanęło albo co gorsza nie urósł [emoji27]
Jutro urodziny męża. Czekam aż prezent dojdzie - kupiłam mu taki sam zegarek do telefonu tylko kolor czarny. Jutro tez idziemy do rodziców na obiad i pewnie kawę urodzinowa - mama na bank upiekła tort [emoji512]
Hej hej u mnie dzisiaj wg kallulatora (korzystam z tego Link do: Kalkulator ciąży - który to tydzień? Ciąża tydzień po tygodniu bo tu pokazuje od razu kiedy inne trymestry sie zaczna) 9tc+3
Tylko nie mam pewnosci czy dobrze liczy, chociaz termin porodu by sie zgadzał z tym co mówił lekarz. A wizyta juz w ten poniedzialek trzymajcie kciuki Plisss. Bo ja tez sie strasznie boje ostatni raz widzialam Kropka 3tyg temu, rowne 3tyg bedzie w poniedz. Jedzie ze mną mąż. Boję się zlych wiadomości dziś mnie ćmilo tak mocniej niz zwykle..ale tlumacze sobie ze no musi sie dobrze rozepchać
Fajnie ze jestes z rodzicami i masz ich obok siebie. To wazne odrzuca mnie od slodkiego ale zjadlabym taki torcik a powiedz Ty juz te badania 1trymestrze robilas?[/QUOTE]
Ostatnia edycja:
bazylia128
Kurcze ja to naprawde nie wiem co tzn bol kregoslupa wstyd sie przyznac ale ja chyba nogdy poza jakimis hantlami czy zakupami wiecej nie dzwigalam. Za dziecka mieszkalam w miescie wiec tez nie znam jakis wiekszcyh robot. Dzieckiem bylam zawsze bardzo aktywnym na wszystkich drzewach i budynkach mnie bylo widac ale to wszystko to tylko zabawa a nie pracaPotwierdzam wszystko. Ja szybko urosłam i mam kregoslup krzywy od góry do dołu. Splaszczona lordoza, splaszczona kifoza, lewosteonna skolioza. Jakies tam kręgi nie zrosniete. Generalnie jak sie zapomnę to się garbie i się śmieje,że na starość bede wiązała buty na stojąco.. do tego praca za biurkiem na fotelach najtańszych z możliwych.. czasami mnie tak plecy bola,ze nie wiem jak się ułożyć. Ogólnie jak śpię to Marek mowi, że się nie dziwi,ze bolą, bo jak embrion zwinięta.. glowa w połowie lozka, dupa na górze.. No ale przecież się układam tak aby jak najmniej bolało. Wiadomo, powinno sie dbać, ćwiczyć, pływać no i pojsc na te zabiegi chociaz raz na kwartał.. Ale wszystkiego jakby nie da się ogarnąć.. zawsze czlowiek cos nad czymś stawia i skupia się na "ważniejszych" sprawach. Ale już tez sobie obiecałam,ze jak wszystko będzie dobrze to potem o kręgosłup zadbam.
reklama
bazylia128
Osz ty [emoji12]
Często używana [emoji12]
Podziel się: