Pójdźka
Fanka BB :)
Gratulacje ❤ Piękny wynik❤❤❤Beta 392,15 !❤
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ❤ Piękny wynik❤❤❤Beta 392,15 !❤
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek ☺
Niech się pingwinek zadomowi na 9 miesięcyNo dobra dziewczyny, już jestem z ostatnim pingwinem. Blastka 4BB skąpana w embryoglue wjechała w moją zamkniętą na amen macice nie mógł się lekarz przebić tak mialam wszystko ze stresu zaciśnięte trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za Was
Mam L4 na 2 tygodnie. Tyle wolnego ze chyba zrobię remont na chacie
Nie. Dostałam w końcu @. Robię receptywność endometrium. 12-14 dnia msm sie zgłosić na kontrolę i zobaczymy co dalej. Może będą juz wyniki przewciwciał to się umowie do immunologa z badaniami. Zobaczmy co wyjdzieTo taki żałosny rozpaczliwy śmiech...
A miałaś histeroskopie robiona?
Tak. Obejrzałam. Nigdy wcześniej tego nie oglądałam. Powiem Ci,że ludzie są naprawdę odważni. Większość po przejściach, chcą normalnego życia, no ale decydują się na to przed kamerami.. ciekawe jak im pojdzie, czy dobrze te pary odbiorą. Ja sobie naprawde nie mogę tego wyobrazic[emoji85][emoji85][emoji85]No i oglądałaś? Jak wrażenia? Ja się kilka razy wzruszyłam i ogólnie mi się podobało [emoji3526]
Hej. Niestety, to są emocje i myślę,że każda z nas jak dowiadywala sie o ciazy w otoczeniu to bardzo to przeżywała i dalej przeżywa. Bo tak bardzo pragniemy maleństwa. Mam nadzieje,ze terwz jak już jesteś dobadana to odbiorą odpowiednie leki i się uda trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Cześć. Trochę się przypomnę bo mnie tu dawno nie było. W tamtym roku przeszłam in vitro. 2 transfery i się nie udało. Od września zmieniłam klinike zrobiłam badania immunologiczne i histeroskopie z wycinkiem endometrium. Wyszła mi jakąś bakteria na która właśnie biorę antybiotyki. Z Immunologii wyszedł mi zespół antyfosfolipidowy. Czytałam trochę i raczej powoduje on poronienia a ja nigdy w ciąży nie byłam. Czyli w dużym skrócie pół roku minęło i żadnych konkretów. W moim otoczeniu wszyscy zachodzą w ciążę, też Was to denerwuje tak jak mnie?? Czuję taka irytacje i zazdrość. I nikt mnie nie rozumie...
Obiecała, obiecała [emoji12]. Zajebiście by było się zobaczyć [emoji8]Nie chcesz wiedzieć co ja już z tych dup wyrywałam [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak będzie to spotkanie u @bazylia128 co obiecała przecież ze nas zaprasza wszystkie[emoji23] to jak wypijemy trochę wina to Ci takie piękne zrobię [emoji3059][emoji12]
Super że jesteś[emoji3590] Zawsze trzeba dać sobie troszkę czasu i się porządnie wypłakać, u mnie to się sprawdza [emoji8].
Też się podpisuję pod Twoimi słowami. Hu... wie o co tu chodzi [emoji849]Kochana mnie nie śmieszy. Też niby zdrowa. Beta zawsze 0. Człowiek się zastanawia o co chodzi