Wooooow noi pięknie będą dwa bejbusieDziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Dokładnie. Wytrzymam wszystko. [emoji847]No może nie było to najmilsze, ale w sumie grunt, że nie ma skurczy i krwi. Masz odpoczywać i tyle. Ile będzie trzeba tyle wytrzymasz. Nie takie rzeczy wytrzymywałaś, a teraz masz dla kogo o siebie dbać i się oszczędzać[emoji3590] Wiadomo, że nikt nie zagwarantuje ze wszystko od jutra będzie super, ale mam nadzieję, ze za już niedlugi czas bedziesz mogła troszkę odetchnąć. [emoji110][emoji110][emoji110]Bądź dobrej myśli[emoji8][emoji8][emoji8]
Liliana87
Dokładnie. Chociaż moja miejscowa dr powiedziała,ze ma we wtorek dyżur i jak będę chciała A już będę w domu to mogę wpaść to mi zrobi usg. Zawsze to wczesniej niz w Gdyni.Niewesoło [emoji853]. Najgorsze że nic nie można zrobić, tylko czekać...
Dbaj o siebie, chociaż na pewno bardziej już chyba nie można [emoji8]
@bazylia128 mozesz dopisać mnie proszę do kalendarza? Histeroskopia 13/03
Dziś dostałam okres, dzwoniłam i można zrobić w minimum 8 dniu cyklu do 15. Nie wiem czemu tak dziwnie u nich, ale ciul, umówiłam się na piątego trzynastego , bo wtedy sobie wezmę wolne i będę miała długi weekend .
Ja będę miała tylko badanie, bez żadnych zabiegów, bo nawet jeśli coś znajda, to wyślą mnie na zabieg do szpitala. To badanie robie u jakiegoś lekarza, który specjalizuje się tylko w histeroskopii i wysłał mnie do niego moj lekarz.
Czuje ze coś mam, nie śmiejecie się, ale ja to naprawdę czuje,myśle ze mogę mieć jakieś ogniska endometriozy, bo miałam bardzo bolesne miesiączki zawsze, dopiero od ok dwóch lat się trochę uspokoiło. Jako nastolatka niekiedy z bólu traciłam przytomność, nie szlam do szkoły, wogole to był zawsze koszmar, a nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból, ale -prawie 20lat! temu(ale zleciało) mało kto o tym tyle mówił.
W sumie to bym chciała żeby coś znaleźli i żebym w końcu miała jakaś odpowiedz czemu pierwsza procedura się nie udała.
Dziś dostałam okres, dzwoniłam i można zrobić w minimum 8 dniu cyklu do 15. Nie wiem czemu tak dziwnie u nich, ale ciul, umówiłam się na piątego trzynastego , bo wtedy sobie wezmę wolne i będę miała długi weekend .
Ja będę miała tylko badanie, bez żadnych zabiegów, bo nawet jeśli coś znajda, to wyślą mnie na zabieg do szpitala. To badanie robie u jakiegoś lekarza, który specjalizuje się tylko w histeroskopii i wysłał mnie do niego moj lekarz.
Czuje ze coś mam, nie śmiejecie się, ale ja to naprawdę czuje,myśle ze mogę mieć jakieś ogniska endometriozy, bo miałam bardzo bolesne miesiączki zawsze, dopiero od ok dwóch lat się trochę uspokoiło. Jako nastolatka niekiedy z bólu traciłam przytomność, nie szlam do szkoły, wogole to był zawsze koszmar, a nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból, ale -prawie 20lat! temu(ale zleciało) mało kto o tym tyle mówił.
W sumie to bym chciała żeby coś znaleźli i żebym w końcu miała jakaś odpowiedz czemu pierwsza procedura się nie udała.
Ale pięknie gratulacje!Beta 392,15 !❤
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek ☺
Super, zaczniesz działać [emoji8]. To będzie szczęśliwa trzynastka [emoji8]@bazylia128 mozesz dopisać mnie proszę do kalendarza? Histeroskopia 13/03
Dziś dostałam okres, dzwoniłam i można zrobić w minimum 8 dniu cyklu do 15. Nie wiem czemu tak dziwnie u nich, ale ciul, umówiłam się na piątego trzynastego [emoji23], bo wtedy sobie wezmę wolne i będę miała długi weekend [emoji41].
Czuje ze coś mam, nie śmiejecie się, ale ja to naprawdę czuje,myśle ze mogę mieć jakieś ogniska endometriozy, bo miałam bardzo bolesne miesiączki zawsze, dopiero od ok dwóch lat się trochę uspokoiło. Jako nastolatka niekiedy z bólu traciłam przytomność, nie szlam do szkoły, wogole to był zawsze koszmar, a nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból, ale -prawie 20lat! [emoji33]temu(ale zleciało[emoji15]) mało kto o tym tyle mówił.
A tak wogole jak nadrabiałam forum to śmiać mi się chciało jak pisalyscie o tych brwiach wielkich
Ja mam jednego pana któremu robie brwi permanentne metoda włosa, wyglada to bardzo naturalnie i nawet nie widać ze ma zrobione.
To pan okolo 60, elegancik który uważa sie za mega przystojniaka, taki stary młody kogucik . Dyrektor pewnego magazynu dla panów , obraca się wśród osób, gdzie piękno ponad wszystko .
Na pierwsza wizytę przyniósł mi zdjęcie z gazety modela, przystojnego, wyciąga, rozkłada ta kartkę i mówi ze by chciał takie brwi. No myślałam ze jebne i mnie to przerośnie . Ledwo się powstrzymałam od śmiechu.
A na koniec porównywał się do modela i stwierdził ze jest zajebi....
Ja mam jednego pana któremu robie brwi permanentne metoda włosa, wyglada to bardzo naturalnie i nawet nie widać ze ma zrobione.
To pan okolo 60, elegancik który uważa sie za mega przystojniaka, taki stary młody kogucik . Dyrektor pewnego magazynu dla panów , obraca się wśród osób, gdzie piękno ponad wszystko .
Na pierwsza wizytę przyniósł mi zdjęcie z gazety modela, przystojnego, wyciąga, rozkłada ta kartkę i mówi ze by chciał takie brwi. No myślałam ze jebne i mnie to przerośnie . Ledwo się powstrzymałam od śmiechu.
A na koniec porównywał się do modela i stwierdził ze jest zajebi....
Ananasowa93
Kochane moje cieszę się ze dobra passa na forum trwa mam nadzieje ze zostanie coś na kwiecień i nie zabraknie tego szczęścia i dla mnie A tymczasem mam może trochę głupie ale ważne dla mnie pytanie. Czy po stymulacji i po punkcji owulacja wraca do normy? Aktualnie naturalny cykl 13 dzień a śluzu brak i test owulacyjny negatywny ... nie wiem czy mam jeszcze szanse na naturalne starania w tym cyklu
To widzę mamy podobny gust do facetów ja go uwielbiamNooooo, Jason to mój chłopak [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Też masz tam przeboje [emoji23]. Swoją drogą też bym takie brewki chciała [emoji846]A tak wogole jak nadrabiałam forum to śmiać mi się chciało jak pisalyscie o tych brwiach wielkich [emoji23]
To pan okolo 60, elegancik który uważa sie za mega przystojniaka, taki stary młody kogucik [emoji239][emoji213]. Dyrektor pewnego magazynu dla panów [emoji1], obraca się wśród osób, gdzie piękno ponad wszystko [emoji94].
Na pierwsza wizytę przyniósł mi zdjęcie z gazety modela, przystojnego, wyciąga, rozkłada ta kartkę i mówi ze by chciał takie brwi. No myślałam ze jebne i mnie to przerośnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Ledwo się powstrzymałam od śmiechu.
A na koniec porównywał się do modela i stwierdził ze jest zajebi.... [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze że klucha z dupy nie chciał wyrywać [emoji23][emoji23][emoji23]. Tej historii jednak nic nie podbije [emoji23]
Podziel się: