reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_20200228_191355.jpg
    IMG_20200228_191355.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 80
Wypuścili Cię do domku?
Nie;( lekarz był niedawno. Jakis taki malo optymistyczny.. leci? Leci? Jakie? No brązowe, kawa z mlekiem. Mniej? Mniej. To dobrze. Dobrze,ze nie krew. I dobrze,ze nie ma skurczy. I do mnie " no na tym etapie to i tak nic nie można zrobić. To jest pomoc doraźna. Pojawia się krew, pani sie zjawia i sprawdzamy czy ciąża dalej jest. Bo są dwie opcje jest, albo nie ma. Jak jest to dobrze jak nie to na blok. " jak zapytalam kiedy wyjdę " no jak wczoraj pani przyszla to jak będzie dobrze to w nowym miesiącu , na początku wypuścimy. Może Pani leżeć i siedzieć w domu. Jeszcze miesiąc tak. Taki najgorszy. Trzeba przetrzymac". No i tyle.

Nie;( lekarz był niedawno. Jakis taki malo optymistyczny.. leci? Leci? Jakie? No brązowe, kawa z mlekiem. Mniej? Mniej. To dobrze. Dobrze,ze nie krew. I dobrze,ze nie ma skurczy. I do mnie " no na tym etapie to i tak nic nie można zrobić. To jest pomoc doraźna. Pojawia się krew, pani sie zjawia i sprawdzamy czy ciąża dalej jest. Bo są dwie opcje jest, albo nie ma. Jak jest to dobrze jak nie to na blok. " jak zapytalam kiedy wyjdę " no jak wczoraj pani przyszla to jak będzie dobrze to w nowym miesiącu , na początku wypuścimy. Może Pani leżeć i siedzieć w domu. Jeszcze miesiąc tak. Taki najgorszy. Trzeba przetrzymac". No i tyle.
No może nie było to najmilsze, ale w sumie grunt, że nie ma skurczy i krwi. Masz odpoczywać i tyle. Ile będzie trzeba tyle wytrzymasz. Nie takie rzeczy wytrzymywałaś, a teraz masz dla kogo o siebie dbać i się oszczędzać❤️ Wiadomo, że nikt nie zagwarantuje ze wszystko od jutra będzie super, ale mam nadzieję, ze za już niedlugi czas bedziesz mogła troszkę odetchnąć. ✊✊✊Bądź dobrej myśli😘😘😘

reklama
Niewesoło [emoji853]. Najgorsze że nic nie można zrobić, tylko czekać...
Dbaj o siebie, chociaż na pewno bardziej już chyba nie można [emoji8]

Do góry