Netiaskitchen
Fanka BB :)
Myślicie ze u @klaudiaanita zarodek mogł się podzielić i będą bliźniaki? Bo beta jest kosmiczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Huuuura gratulacje. Czekamy na piękne przyrostyBeta 392,15 !
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek
A to byl tylko jeden??Myślicie ze u @klaudiaanita zarodek mogł się podzielić i będą bliźniaki? Bo beta jest kosmiczna❤❤❤❤❤❤
Mam nadzieje ze tylko same pozytwne betySuper, czyli będzie się działo w kwietniu
Super kochana. GratulacjeBeta 392,15 !
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Trzymam kciuki zeby kropus został z Tobą na kolejnych 9 miesięcyNo dobra dziewczyny, już jestem z ostatnim pingwinem. Blastka 4BB skąpana w embryoglue wjechała w moją zamkniętą na amen macice nie mógł się lekarz przebić tak mialam wszystko ze stresu zaciśnięte trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za Was
Mam L4 na 2 tygodnie. Tyle wolnego ze chyba zrobię remont na chacie
CudownieBeta 392,15 !
Kurna w ciąży jestem !!!
Szok szok szok
Jakie piękne! Mocne krechy!Bo to nasz rok dziewczyny![emoji3590]
Musiałam zrobić sikacze bo mój nie może uwierzyć [emoji2957][emoji85]hehe
EndometriozaA co tobie bylo ? Ze nie udalo naturalnie
Byłyby SZOK jeszcze większyMyślicie ze u @klaudiaanita zarodek mogł się podzielić i będą bliźniaki? Bo beta jest kosmiczna