reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam już pierwsze info od embriologa, z 9 pobranych 6 nadawało się do zapłodnienia i póki co prawidłowo się zapłodniły. I embriolog i doktor są zgodni co to tego, że w naszym przypadku hodujemy wszystko do blastki, mam nadzieję, że wszystkie nie padną po drodze 😬 😬
Trzymam kciuki za piekne blastki✊✊✊

reklama
Hej dziewczyny 😊 mam pytanie, czy ktoras z Was miala sytuacje ze nie zareagowala na stymulacje hormonalna do ivf?? Pecherzyki nie rosna 😓
Hej! Ja miałam taką sytuację. Pierwsza procedura długi protokół- Menopur i Gonapeptyl, urósł 1 pęcherzyk, komórka nieprawidłowa. Drugie podejście, krótki protokół na Menopurze + Orgalutranie, 4 pecherzyki w tym 2 puste, jedna komorka nieprawidłowa i jedna prawidłowa. Z prawidłowej miałam zarodek 8A, transfer, ale nieudany. Dodam, że przy tych dwóch pierwszych podejściach zażywałam końskie dawki leków. Jako, ze mam endometriozę to po tych dwóch razach, 2 miesiące byłam na visanne i aktualnie jestem ponownie stymulowana, trzecie podejście, 7 dzień, Menopur+Gonal F+od wczoraj Orgalutran, 9 pęcherzyków. W poniedziałek miały ok 11 mm. Jutro kolejny podgląd. Chyba w dużej mierze zalezy to od leków. Który to dzień stymulacji? Może zwiększenie dawki pomoze, a może dołożą ci cos dodatkowego? Pozdrawiam

Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę [emoji16] Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra [emoji1320] Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was [emoji1307]
Super wynik [emoji8] Trzymam kciuki żeby się dobrze zaplodniły[emoji8]

Ja dziewczynki już dojechałam i mam pół godziny do wizyty. Podczas drogi mieliśmy wszystkie pory roku [emoji33].
Moja łajzo przyłapałam jak gadał przez telefon podczas jazdy i jak mnie wkurzy do zadzwonię do PŁOKUŁATUŁY[emoji23][emoji23][emoji23]. @bazylia128 ty wiesz skąd ten tekst [emoji23] Dla ciebie moje oko[emoji8]
Zaopatrzyliśmy się z moim Plackiem w zapasy na koronawirus[emoji23]
IMG_20200227_115443.jpeg
IMG_20200227_131136.jpeg
IMG_20200227_132730.jpeg

reklama
T
Ja dziewczynki już dojechałam i mam pół godziny do wizyty. Podczas drogi mieliśmy wszystkie pory roku [emoji33].
Moja łajzo przyłapałam jak gadał przez telefon podczas jazdy i jak mnie wkurzy do zadzwonię do PŁOKUŁATUŁY[emoji23][emoji23][emoji23]. @bazylia128 ty wiesz skąd ten tekst [emoji23] Dla ciebie moje oko[emoji8]
Zaopatrzyliśmy się z moim Plackiem w zapasy na koronawirus[emoji23]
Zobacz załącznik 1085523Zobacz załącznik 1085524Zobacz załącznik 1085525
Trzymam kciukasy✊dawaj znac my czekamy tu na jakies dobre wiadomości ✊✊✊
Te zapasy super , tez takich potrzebuje😂😂😂

Do góry