reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam już pierwsze info od embriologa, z 9 pobranych 6 nadawało się do zapłodnienia i póki co prawidłowo się zapłodniły. I embriolog i doktor są zgodni co to tego, że w naszym przypadku hodujemy wszystko do blastki, mam nadzieję, że wszystkie nie padną po drodze 😬 😬
Trzymam kciuki za piekne blastki✊✊✊

reklama
Hej dziewczyny 😊 mam pytanie, czy ktoras z Was miala sytuacje ze nie zareagowala na stymulacje hormonalna do ivf?? Pecherzyki nie rosna 😓
Hej! Ja miałam taką sytuację. Pierwsza procedura długi protokół- Menopur i Gonapeptyl, urósł 1 pęcherzyk, komórka nieprawidłowa. Drugie podejście, krótki protokół na Menopurze + Orgalutranie, 4 pecherzyki w tym 2 puste, jedna komorka nieprawidłowa i jedna prawidłowa. Z prawidłowej miałam zarodek 8A, transfer, ale nieudany. Dodam, że przy tych dwóch pierwszych podejściach zażywałam końskie dawki leków. Jako, ze mam endometriozę to po tych dwóch razach, 2 miesiące byłam na visanne i aktualnie jestem ponownie stymulowana, trzecie podejście, 7 dzień, Menopur+Gonal F+od wczoraj Orgalutran, 9 pęcherzyków. W poniedziałek miały ok 11 mm. Jutro kolejny podgląd. Chyba w dużej mierze zalezy to od leków. Który to dzień stymulacji? Może zwiększenie dawki pomoze, a może dołożą ci cos dodatkowego? Pozdrawiam

Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę [emoji16] Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra [emoji1320] Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was [emoji1307]
Super wynik [emoji8] Trzymam kciuki żeby się dobrze zaplodniły[emoji8]

Ja dziewczynki już dojechałam i mam pół godziny do wizyty. Podczas drogi mieliśmy wszystkie pory roku [emoji33].
Moja łajzo przyłapałam jak gadał przez telefon podczas jazdy i jak mnie wkurzy do zadzwonię do PŁOKUŁATUŁY[emoji23][emoji23][emoji23]. @bazylia128 ty wiesz skąd ten tekst [emoji23] Dla ciebie moje oko[emoji8]
Zaopatrzyliśmy się z moim Plackiem w zapasy na koronawirus[emoji23]
IMG_20200227_115443.jpeg
IMG_20200227_131136.jpeg
IMG_20200227_132730.jpeg

reklama
T
Ja dziewczynki już dojechałam i mam pół godziny do wizyty. Podczas drogi mieliśmy wszystkie pory roku [emoji33].
Moja łajzo przyłapałam jak gadał przez telefon podczas jazdy i jak mnie wkurzy do zadzwonię do PŁOKUŁATUŁY[emoji23][emoji23][emoji23]. @bazylia128 ty wiesz skąd ten tekst [emoji23] Dla ciebie moje oko[emoji8]
Zaopatrzyliśmy się z moim Plackiem w zapasy na koronawirus[emoji23]
Zobacz załącznik 1085523Zobacz załącznik 1085524Zobacz załącznik 1085525
Trzymam kciukasy✊dawaj znac my czekamy tu na jakies dobre wiadomości ✊✊✊
Te zapasy super , tez takich potrzebuje😂😂😂

Do góry