reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Laurka2019 mam nadzieję, że do południa już się pojawią :) beta i tak będzie zakłamania po zastrzyku.

@bazylia128 W 1 dpt byłam śpiąca i złapałam drzemkę, a ogólnie to czuje się dobrze. Nadrabiam zaległości, bo stosik książek mi rośnie 😂😂
Ktory to Twoj dpt? Gdzies zgubilam to info po drodze.

reklama
Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę 😁 Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra 💪🏻 Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was ✊🏻

Piękny wynik ❤ ❤ ❤ teraz kciuki za zarodki :)

Mam już pierwsze info od embriologa, z 9 pobranych 6 nadawało się do zapłodnienia i póki co prawidłowo się zapłodniły. I embriolog i doktor są zgodni co to tego, że w naszym przypadku hodujemy wszystko do blastki, mam nadzieję, że wszystkie nie padną po drodze 😬 😬

Dzień dobry dziewczyneczki, ja właśnie jestem w diagnostyce i robię ta krzywa glukozowo- insulinowa. Ta glukoza jest obrzydliwa😫😫😫 strasznie nie lubię słodkich napoi...ale dam radę💪💪 narazie godzina zero, będę miała przynajmniej czas na nadrobienie internetu chyba, ze tu zasłabne...

Powodzenia 💪 dasz radę i za chwilę będzie z głowy :)

Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę 😁 Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra 💪🏻 Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was ✊🏻
Ale ładny wynik!!! No to teraz za full zapłodnienie i za mnóstwo blastek!!! Odpoczywaj !!!

Mam już pierwsze info od embriologa, z 9 pobranych 6 nadawało się do zapłodnienia i póki co prawidłowo się zapłodniły. I embriolog i doktor są zgodni co to tego, że w naszym przypadku hodujemy wszystko do blastki, mam nadzieję, że wszystkie nie padną po drodze 😬 😬
Suuuuper!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny, mam pytanie.
16.02. miałam punkcję, 21.02 transfer, kiedy zrobiłybyście betę. Czasem Was poczytuje i widzę jaką macie wiedzę i doświadczenie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
@Wiesiaczek ja sprawdzam w 3, 6 i 9 dniu po tranaferze. Ale beta przy 5 dniowej blastce jest wiarygodna bardziej po 6 dniu.

Ktory to Twoj dpt? Gdzies zgubilam to info po drodze.

@Laurka2019 dzisiaj jest 3 dpt

@Wiesiaczek ja sprawdzam w 3, 6 i 9 dniu po tranaferze. Ale beta przy 5 dniowej blastce jest wiarygodna bardziej po 6 dniu.

@Laurka2019 dzisiaj jest 3 dpt
Czyli dzis sie niewiele dowiesz. Ja w 3dpt mialam bete 2 i to byl dla mnie cień nadziei ze do implantacji doszło półtora dnia po transferze,bo mnie całą noc bardzo glowa bolała i spać nie moglam. U @Netiaskitchen beta z 3dpt nie wskazywala jeszcze na implantację a jak pięknie wystrzeliła. Takze jaki wynik by nie był,to sie staraj zbytnio nie stresować🙂

reklama
Dzień dobry dziewczyny, mam pytanie.
16.02. miałam punkcję, 21.02 transfer, kiedy zrobiłybyście betę. Czasem Was poczytuje i widzę jaką macie wiedzę i doświadczenie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Przy 5dniowym zarodku ja robię wcześnie, znaczy w 6dpt.Jak ma być to juz coś będzie ☺️

Do góry