reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Laurka2019 mam nadzieję, że do południa już się pojawią :) beta i tak będzie zakłamania po zastrzyku.

@bazylia128 W 1 dpt byłam śpiąca i złapałam drzemkę, a ogólnie to czuje się dobrze. Nadrabiam zaległości, bo stosik książek mi rośnie 😂😂
Ktory to Twoj dpt? Gdzies zgubilam to info po drodze.

reklama
Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę 😁 Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra 💪🏻 Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was ✊🏻

Piękny wynik ❤ ❤ ❤ teraz kciuki za zarodki :)

Mam już pierwsze info od embriologa, z 9 pobranych 6 nadawało się do zapłodnienia i póki co prawidłowo się zapłodniły. I embriolog i doktor są zgodni co to tego, że w naszym przypadku hodujemy wszystko do blastki, mam nadzieję, że wszystkie nie padną po drodze 😬 😬

Dzień dobry dziewczyneczki, ja właśnie jestem w diagnostyce i robię ta krzywa glukozowo- insulinowa. Ta glukoza jest obrzydliwa😫😫😫 strasznie nie lubię słodkich napoi...ale dam radę💪💪 narazie godzina zero, będę miała przynajmniej czas na nadrobienie internetu chyba, ze tu zasłabne...

Powodzenia 💪 dasz radę i za chwilę będzie z głowy :)

Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę 😁 Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra 💪🏻 Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was ✊🏻
Ale ładny wynik!!! No to teraz za full zapłodnienie i za mnóstwo blastek!!! Odpoczywaj !!!

Mam już pierwsze info od embriologa, z 9 pobranych 6 nadawało się do zapłodnienia i póki co prawidłowo się zapłodniły. I embriolog i doktor są zgodni co to tego, że w naszym przypadku hodujemy wszystko do blastki, mam nadzieję, że wszystkie nie padną po drodze 😬 😬
Suuuuper!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny, mam pytanie.
16.02. miałam punkcję, 21.02 transfer, kiedy zrobiłybyście betę. Czasem Was poczytuje i widzę jaką macie wiedzę i doświadczenie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
@Wiesiaczek ja sprawdzam w 3, 6 i 9 dniu po tranaferze. Ale beta przy 5 dniowej blastce jest wiarygodna bardziej po 6 dniu.

Ktory to Twoj dpt? Gdzies zgubilam to info po drodze.

@Laurka2019 dzisiaj jest 3 dpt

@Wiesiaczek ja sprawdzam w 3, 6 i 9 dniu po tranaferze. Ale beta przy 5 dniowej blastce jest wiarygodna bardziej po 6 dniu.

@Laurka2019 dzisiaj jest 3 dpt
Czyli dzis sie niewiele dowiesz. Ja w 3dpt mialam bete 2 i to byl dla mnie cień nadziei ze do implantacji doszło półtora dnia po transferze,bo mnie całą noc bardzo glowa bolała i spać nie moglam. U @Netiaskitchen beta z 3dpt nie wskazywala jeszcze na implantację a jak pięknie wystrzeliła. Takze jaki wynik by nie był,to sie staraj zbytnio nie stresować🙂

reklama
Dzień dobry dziewczyny, mam pytanie.
16.02. miałam punkcję, 21.02 transfer, kiedy zrobiłybyście betę. Czasem Was poczytuje i widzę jaką macie wiedzę i doświadczenie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
Przy 5dniowym zarodku ja robię wcześnie, znaczy w 6dpt.Jak ma być to juz coś będzie ☺️

Do góry