reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli dzis sie niewiele dowiesz. Ja w 3dpt mialam bete 2 i to byl dla mnie cień nadziei ze do implantacji doszło półtora dnia po transferze,bo mnie całą noc bardzo glowa bolała i spać nie moglam. U @Netiaskitchen beta z 3dpt nie wskazywala jeszcze na implantację a jak pięknie wystrzeliła. Takze jaki wynik by nie był,to sie staraj zbytnio nie stresować🙂
No u mnie
3dpt 0.2
6dpt 35
10dpt 278

@Laurka2019 Trzymam kciuki za Ciebie, zebyś juz dostala wynik dzisiaj i zeby był PIĘKNY😍😍😍

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli dzis sie niewiele dowiesz. Ja w 3dpt mialam bete 2 i to byl dla mnie cień nadziei ze do implantacji doszło półtora dnia po transferze,bo mnie całą noc bardzo glowa bolała i spać nie moglam. U @Netiaskitchen beta z 3dpt nie wskazywala jeszcze na implantację a jak pięknie wystrzeliła. Takze jaki wynik by nie był,to sie staraj zbytnio nie stresować🙂
@Laurka2019 dzisiaj chodzi bardziej o progesteron i estradiol. Beta będzie za wyżona, ponieważ miałam w dniu transferu 1/2 pregnelu.

Taki reset nieraz dobrze robi, ale jak będziesz w Pl spróbuj pójść na jakiś masaż, zabieg na twarz, myśle ze to tez Cię dobrze zrelaksuje. Niestety nic nie możemy poradzić na niektóre sytuacje...
Dokladnie. Nie mamy na to wplywu. Maz juz sie prawie zgodzil zebym zostala 😉 wiec bede sie relaksować w Gdyni🥰

reklama
Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę 😁 Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra 💪🏻 Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was ✊🏻
Trzymam kciuki żeby bylo ich jak najwięcej ✊✊✊

Do góry