reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja sushi kocham i tego najbardziej mi brakuje, bo samej zrobic mi sie nie cjce, a zamowic sie boje, bo jaka mam gwarancje, ze myja noze fo krojonia owocow i warzyw po krojeniu surowej ryby? I nie jem. Cierpie bardzo, ale nie jem...
Ja czasem robię w domu. Głównie jak mamy gości bo to zawsze dużo wychodzi☺️ale uwielbiam sam smak. I sos sojowy i ten imbir... Mniam😋😋😋Nawet te bez ryby czy owoców morza lubię. Z glupim awokado i ogorkiem, albo rzodkwią tą żółtą. Już mnie naszła ochota😊

reklama
Hej wam! Chwilę się nie odzywałam ale już jestem. Niestety nie nadrobię tylu stron co u kogo. :(
Mam w końcu swoje wyniki, jeśli chodzi o CFTR 33 to tam wychodzi mi identyczny polimorfizm jak u męża no i w tym genie SERPINE1 też jakiś polimorfizm. Wydaje mi się, że nie jest źle. W następny wtorek mąż robi jeszcze kolejne badania genetyczne i do poradni mukowiscydozy drugie badanie chlorków itp. Wrzucam wyniki:
Zobacz załącznik 1085290
Zobacz załącznik 1085291
Hej, a już myślałam że nas zostawiłaś [emoji33].
Dla mnie te wyniki to równie dobrze mogłyby być napisane po chińsku, nic nie rozumiem [emoji33]

Ja czasem robię w domu. Głównie jak mamy gości bo to zawsze dużo wychodzi[emoji3526]ale uwielbiam sam smak. I sos sojowy i ten imbir... Mniam[emoji39][emoji39][emoji39]Nawet te bez ryby czy owoców morza lubię. Z glupim awokado i ogorkiem, albo rzodkwią tą żółtą. Już mnie naszła ochota[emoji4]
I z mango mmmmniiiaaammm.
Ale mam slinotok...

Ja też teraz chcę sama betować bo jak z kimś podchodzę to zawsze na mnie pada i jestem sierotką. Już tak ze trzy razy miałam
Ja tak miałam 2 pierwsze transfery.. Ale wiesz,ze ja tak nie myślę? Tzn, jak dziewczyny wrzucaly pozytywne bety to ja od razu do marka mowilam,ze dla mnie już zabraknie.. I tak było. A za trzecim razem nie dopuszczalam takich mysli. Na głos nawet balam sie tak mówić.
Teraz będzie dobrze , zobaczysz. Masz juz wyniki, jutro będziecie u wujka, on wszystko zaplanuje i zadziała. Trwa dobra passa, ten rok będzie nasz. Zobaczysz [emoji8]

Niedawno wrocilam z pracy. Musialam wszystko ogarnąć przed wolnym. Zrobilam test negatywny, ale chyba z porannego moczu powinnam. Kupilam dwa wiec zrobie jutro rano dla pewności
Tak, powtórz rano. Trochę się łudziłam że może ci się udało, no nic, rano może wyjdzie pozytywny. Jeszcze trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

Hej wam! Chwilę się nie odzywałam ale już jestem. Niestety nie nadrobię tylu stron co u kogo. :(
Mam w końcu swoje wyniki, jeśli chodzi o CFTR 33 to tam wychodzi mi identyczny polimorfizm jak u męża no i w tym genie SERPINE1 też jakiś polimorfizm. Wydaje mi się, że nie jest źle. W następny wtorek mąż robi jeszcze kolejne badania genetyczne i do poradni mukowiscydozy drugie badanie chlorków itp. Wrzucam wyniki:
Zobacz załącznik 1085290
Zobacz załącznik 1085291
Z tego co widzę to u ciebie nie stwierdzono polimorfizmu w cenie CFTR wiec jest minimalne ryzyko urodzenia dziecka chorego na mukowiscydoze. Twój mąż ma mutacje F508 ty tego nie masz także spokojnie chyba ze zrozumiałaś wynik 😉

reklama
No i to jest najgorsze... 😪Strasznie mi przykro Kochana. Takie odwlekanie bo coś jest cholernie wkurzające. Jedyne pocieszenie, że juz jestes na przedostatniej prostej☺ Masz zalecenia co robić i dobry plan i tylko ten cholerny okres wszystko skomplikował... Ale co się odwlecze to wiesz i tak nastąpi. Wytrzymasz ten miesiąc!!!😘
Rozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy

Do góry