reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane przepraszam was ze dopiero sie odzywam . Kurcze przes wyjazdem mam duzo na glowy w pracy i w domu. Miesiączki dalej brak. Dzwoniłam do kliniki kazali sie skontaktować z lekarzem. Napisalam do niego i cisza. Zrobilam test po powrocie z pracy. Wyszedl negatywny. Tak jak myslalam ale powtórzę z rana bo chyba powinnam zrobic z porannego moczu. Mysle ze to raczej z nerwów tak mi sie przesunął [emoji17]
Zrób jeszcze rano, tak jak piszesz, z porannego moczu.
Uważajcie na siebie w drodze. I nie martw się. Nawet jeśli to nie ciaza, to lekarz na pewno pójdzie na rękę i przesunie zabieg. I pomysl o spotkaniu z przyjaciółmi za którymi tak tesknisz[emoji8] to będzie dobry weekend [emoji8]

Chyba nie doceniamy tego, ze mamy tak blisko nad morze. To tak jak mieszkający w górach, dla nich to taka norma. Rzadko jeździmy nad morze, w zasadzie w 90% tylko latem. Może jak będzie dzidzia to będziemy to robić częściej, dla zdrowotności;) Ja jestem zmarźluch wielki i zimą to dla mnie mało atrakcyjne. Jechac zima to tylko na krótki spacer i wlasnie gdzies wejść, coś dobrego zjesc. A z racji tego,że sobie odmawialismy i dalej odmawiamy prawie wszystkiego ze względu na pieniadze.. to po prostu nie jeździmy. Zjesc dobrze oznacza zostawić sporo hajsu.
Powiem Ci że u nas ostatnie lata wyglądały tak samo, jak kolacja we dwoje to w domu bo wiadomo że oszczędności 😉 ale warto było 🙂

reklama
Do góry