reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No pamietam duzo i pamietam tez ze @fredka84 dzien przed swoja wizyta u pasikonika wrzucila zdjecie swojej nogi - ze niby kota nam chciala pokazac a pewnie chciala sie pochwalic jak jest ladnie wydepilowana [emoji23] pewnie dzisiaj znowu nadszedl ten dzien i nam cos wrzuci :-D
Masz kota z klapkiem, dziś bez nogi [emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
o ja pierdziele nie pomyslalam ;) ja do tego uzywam takiej malej malutenkiej tartki
To ja bym się zajechała bo ja ogromny korzen przeciskam przez praskę, wciskam dwie cytryny, miód i do lodówki na 3 dni... I codziennie rano łyżka i wieczorem... Pyyycha to jest, a ten starty imbir żeby się nie zmarnował dale od herbaty codziennie 😁

reklama
o ja pierdziele nie pomyslalam ;) ja do tego uzywam takiej malej malutenkiej tartki
A propos praski do czosnku😀
Widziałam taki program ostatnio chyba na tvn style, Polka ktora mieszka na stałe w Brazylii pojechała na Zanzibar i tam kosztowała lokalnych pyszności i myślałam ze padnę jak zobaczyłam ze jakiś lokalny zanzibarski szef kuchni wyciskał czosnek taką praską z ikei (ten klasik najlepszy model)😂

Do góry